vivatel намалява цените за бизнес абонатите си
vivatel намалява цените за бизнес абонатите си
Znaete li kolko godishen dogovor tribava da se podpishe (1 ili 2 godini) za biznes abonatite?
Re: vivatel намалява цените за бизнес абонатите си
Kолкото си избереш.Но условията доколкото знам се договарят за всеки бизнес клиент поотделно ..
Много малко намаление! Вярно,предплатената програма си я бива! Но тази изобщо! При положение,че още няма много абонати към Вивател,особено пък бизнес такива.. тези безпалтни минути са много неполезни за този момент,а цената към други оператори е абсурдно висока за нов оператор,който трябва да привлича абонати! На всичкото от горе аз незнам дали предлагат вече абонаментни програми и на физически лица,или още имат проблеми с това,и обиновения човек може само предплатена да си купи.. Ужас.. Трябва да направят доста промени.. Иначе предплатените си гибива,и за това съм на тях..
-
- Регистриран: 14 май 2005, 22:30
А какви точно са условията за да ползваш тези програми ? За бизнес абонати смятат ли се тези,които имат САМО БУЛСТАТ и не са регистрирани по търговския закон (визирам например собственици на фризьорски салони без допълнително извършване на търговия) ?
Минимум 3карти.Договор 1година.Всички юридически лица.