Siemens M65
Siemens M65
Този телефон е феномен :)
Който има този модел нека да пи6е по темата и да споделя дали е доволен от него :)
Аз специално днес 6те си го купя :)
Който има този модел нека да пи6е по темата и да споделя дали е доволен от него :)
Аз специално днес 6те си го купя :)
Re: Siemens M65
mnoo go si e dobyr telefon.pravi dobri snimki[mogat da se vadqt na kompa i da ziglejdat dobre bez da gi prerabotva6].ne sam go izpuskal mnogo zatova ne moga da kaja da li e zdrav!moje bi samo pametta mu e malko malka,no stava!
Един приятел го има и е сравнително доволен.Хубавото,че е защитен от удар и прах.Прави нелоши снимки за такъв модел.
Но има някоинедостатъци.Дисплея му е слабичък.Видимо е блед.
Но има някоинедостатъци.Дисплея му е слабичък.Видимо е блед.
brat ne se izlagai.tva e siemens.ne si go vzemai.SIEMENSMOBILE SUCKS
Някой знае ли откъде мога да си взема ключето което затяга металната рамка около телефона и допълнителните оплътнителни гумички за телефона.
Телефонът не е нов, но пък е здрав и стабилен. Щом си падащ по такъв тип телефони виж и МЕ75. Същата функционалност, дисплеят е със същата разделителна способност, но по-малък и с повече цветове. Голямата разлика е батерията - 1000мА. Корпусът естествено е различен, на някои им харесва, други смятат че дизайна на М65 е по-добър... И последно цената не е много по-различна.
Ами аз като си го взех, ми бе6е си4ко в пакета(кутията). Ина4е незнам дали се продават по оделно 8)
Е и ба мене ми беха в кутията, ама сега ключето отзад се счупи.
Пич много си ми интересн д***а.Въпросът ми беше откъде мога да си закупя резервни части а не дали ти ги имаш и че са ти били в кутията.