SE W830-Betty \ SE W850-Wilma
Re: SE W830-Betty \ SE W850-Wilma
Aide i na men mi nameri edin n80,puk 6te ti dam 650lv..
XaXa sme6nik!!!
XaXa sme6nik!!!
На мене пък ми донесоха от Монголия SE P990.Ама много голям-0.5кмX0.5км и го продадох.Иначе беше много хубав-5.1 кан. звук,DTS,"снимките от тел. списък"(колко грамотно е казано) излизат 1мX1м.
Имаш ли завършен 3-ти клас?Знаеш ли какво е 0.5мм?Това е 2 пъти дължината на мозъка ти.
Имаш ли завършен 3-ти клас?Знаеш ли какво е 0.5мм?Това е 2 пъти дължината на мозъка ти.
Като ви чета караниците и ми става смешно :)
Щом всичките сте такива големи разбирачи би трябвало да знаете,че единствено SE,Nokia и Motorola правят големите нововъведения в мобилната техника.
Щом всичките сте такива големи разбирачи би трябвало да знаете,че единствено SE,Nokia и Motorola правят големите нововъведения в мобилната техника.
I da trqbva.i da ne trqbva registraciq MALOUMNITE PAK 6TE ZADRASTVAT FORUMA S TAPOTII
Satman, не е нужно да ти го пращат от Монголия-ти си монголец! Или обикновен селянин живеещ в София! 0.5мм и 5.0 мм са с огромна разлика! Вместо да ти пращат релейка за връзка с майка ти на село, си стой там и чети преди да сереш по форумите!
Мобилек, смешник ще викаш на баща си! За да ми го донесат за толкова, си има причина!
Ако бях на твоето ниво,щях да кажа,че си циганин,миещ кенефи в Англия.Ти си само неук лъжец.Що не пуснеш снимка на "твоя" N80 и да приключим спора.Къде виждаш 5мм?-http://mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=84540&cat_id=0&view=0&offset=0
Do pentagram:
Ti ne6to mai naistina si zle sus harakteristikii ekstri na telefonite!!
Izglejda da gleda6 praseta i da mie6 cql jivot kenefi ti povrejda muzaka(koito e 0.00005mm)
Parvo malko se obrazovai po sitevo i forumi!
Ako iska6 vij tova!!
N80-Coming Soon
Ti ne6to mai naistina si zle sus harakteristikii ekstri na telefonite!!
Izglejda da gleda6 praseta i da mie6 cql jivot kenefi ti povrejda muzaka(koito e 0.00005mm)
Parvo malko se obrazovai po sitevo i forumi!
Ako iska6 vij tova!!
N80-Coming Soon
-
- Регистриран: 17 юли 2004, 10:21
Съвсем случайно N80 се продава в UK за J200,включително вече и в eBay.А другия момент със 5-те мм - ами да - картинките дето се attach-ват към контакт при входящо повикване са с МЕКО КАЗАНО смешен размер на фона на резолюцията на дисплея.Да не говорим че телефона ПАК е моно....