mnoo sam kuh
mnoo sam kuh
na4i zeh si k750 i si4ko hubawo oba4e do sa ne sam imal telefon i gledam w paketa dwe karti za dopalnitelna pamet ednata e w telefona a drugata wob6te ne moa da ia sfana kade se slaga,nessa edni i sa6ti wtorata e po golqmai na neia pi6e memory stick duo adaptor .ako moje da me swetne nekoi zakwo e :)
Re: mnoo sam kuh
haha mi ima takiwa adaptori w koito slagash memory stick duo karta i po tozi nachin mojesh da ia chetesh w slot prednaznachen primerno za compact flash carti :)))))
br bar bar s dwe dumi ni6to ne swanah :) mene wapros4eto mi e ima li k750 slot za taia wtorata karta :)) i ako e dopalnitelna pamet za6to ne pi6e na neia golemina
ami niama takyw slot k750i
towa e samo adaptor - pyhash w nego kartata koiato w momenta se namira w telefona ti i po tozi nachin ako imash ustroistwo koeto chete compact flash karti shte moje da chete i twoita karta weche :)
towa e samo adaptor - pyhash w nego kartata koiato w momenta se namira w telefona ti i po tozi nachin ako imash ustroistwo koeto chete compact flash karti shte moje da chete i twoita karta weche :)
lek tva vtoroto ne e dopalnitelna pamet.V nego moje6 da si sloji6 taq pamet deto ti e v telefona i posle dvete zaedno(ednata v drugata) da gi sloji6 v ne6to koeto 4ete drug tip pamet.
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Verno e che si mnogo kuh.
Така не слушай другите, няма как Memory Stick DUO PRO да се пусне на слот например за ММС, този адаптер служи за следното - ти имаш кард рийдър към USB но той няма слот за Memory Stick DUO PRO, а само да Memory Stick DUO там се намесва и адаптера, слагаш си картата в него и после в рийдъра и така от един формат става друг картата ти
spokoino mojesh memory stick duo i memory stick duo pro karta da ia chetesh w slot za compact flash karti(Type 1)
za mmc naistina ne moje
no az si imam tochno takyw adaptor na sony ot duo kym comact flash karti!!!
pomislih che i chowekyt ima syshtia adaptor kato moia
za mmc naistina ne moje
no az si imam tochno takyw adaptor na sony ot duo kym comact flash karti!!!
pomislih che i chowekyt ima syshtia adaptor kato moia
грешка имаш! този адаптер служи ако картата ти е msd или msd pro, като се сложи адаптера става ms pro!!! А не от msd да стане msd pro!!!