култовите телефони
Re: култовите телефони
S25 беше класика,3310 дърво според мен, но не може да се отрече че беше хит.Сименс C35 беше по времето на 3310 не по-малък хит.Т68 R320/520 също много добри машинки.Моторола CD930,Алкател ОТ715
ВЪПРОСЪТ БЕШЕ ЗА КУЛТОВИТЕ ТЕЛЕФОНИ.ХОРА-КУЛТОВА Е МАРКАТА SAMSUNG.ПРЕДИ 4г. ПРЕЗ 2002г. ВСИЧКИ НАКУП БЛЯХА БАИРИТЕ А ДРЪПНАТИТЕ ИМ ОТВОРИХА ОЧИТЕ.ГОВОРЯ ЗА СЕРИЯТА 100.40-ПОЛИФОНИЯ 65000 ЦВЯТА И Т.H.ЗА КЪВ Т68 3310 И ДР. ГОВОРИТЕ.SAMSUNG ПРЕВЗЕМАТ СВЕТА И ДИКТУВАТ МОДАТА ВЪВ ВСИЧКО.
Ericsson T39m се появи преди T68 и притежаваше всичките му екстри, с изключение на дисплея с 256 цвята и ММS: GPRS, triband, Bluetooth, IR, 510 записа в телефонната книга, клиент за електронна поща с възможност за прикачване на файл, синхронизация с Аутлук, допълнителна камера, код мемо...Плюс това, беше с много по-добър дизайн (лично мнение) и по-яка, литиево-полимерна батерия. Изключително успешна надстройка върху извънземния дизайн на Т28 с много, много функции...
Ахахаха, тоя наитина ме разсмя! Къв Samsung ве пич?! Ти добре ли си?! С100 имаше само дисплей и полифония-на теб затова ли ти е телефон - за гъзария ли? Че той нямаше никакви функции, почти. Инфра реда не му бачкаше (може би само с PC, с големи мъки), WAP-a му съпер бъгав-нищо не може да се свали от нета. На т68 паметта му e обща, може да си сложиш колкото искаш картини или звуци в рамките на общата памет. При Самсунга имаш да речем 100кб за JAVA, 200кб за картини, 200кб за MMS и т.н За кво говорим??? Това не е ли тъпо
С100 беше много добро телефонче за времето когато излезе.Не съм имал никакви проблеми с WAP-a и съм свалял всичко от интернет.Освен това паметта му също беше динамична-300KB.
ПАВКАТА ДА ЧЕТЕ ВНИМАТЕЛНО.КАЗВАМ,ЧЕ СЪС SAMSUNG ЗАПОЧНА НОВА ЕРА.-ФАКТИ И ИСТОРИЯ.НЕ СЕ ЗАЯЖДАМ ЗА ГЛУПОСТИ.
Добре бе Леонард и dilinjar, а за Инфрареда дето стои само за красота на С100 нищо не каза?! Айде да речем вземи прочети вестник GSMreview да речем (има и други) и виж колко от въпросите на читателите касаят този "прословут" С100 и неговия WAP - почти всички имат проблеми. Във всеки брой има въпроси от рода на: "Защо не мога да свалям нищо от WAP?" Отговора на компетентните лица е: "Пробвайте от нашата система, но не гарантираме успех, тъй като този телефон има доста проблеми с нет-а"
Та това е драги - това което писах не съм си го измислил аз. Следя специализираната преса, и там така пише. Може и да има изправни модели, не отричам.
Плюс това на този Самсунг дизайна изобщо не му силна страна - прилича на вафла (по скоро даже на дистанционно), със супер малък дисплей...
Та това е драги - това което писах не съм си го измислил аз. Следя специализираната преса, и там така пише. Може и да има изправни модели, не отричам.
Плюс това на този Самсунг дизайна изобщо не му силна страна - прилича на вафла (по скоро даже на дистанционно), със супер малък дисплей...
1г ПРЕДИ ТОВА-S100
Е, C100 си беше нисък клас и нямаше абсолютно нищо ново в него.. Самсуг вече имаха 1000 модела с 65к и 40-канална полифония.. Освен това цената му също не беше ниска - излезе на около 280-300лв, което не е малко за телефон от този клас. За Самсунг наистина добър модел е Т100 - може би първия по-масов, хубаво-цветен и полифоничен телефон!
А, за 3310 спор няма,че е може би номер 1 в света по продажби :)
А, за 3310 спор няма,че е може би номер 1 в света по продажби :)
kultov telefon=motorola v3...nai dobriqt dizain...ve4e vsi4ki zapo4naha da pravat sy6tite telefoni