Некоректни в РЕЙТИНГ
-
- Регистриран: 12 дек 2005, 15:29
Re: Некоректни в РЕЙТИНГ
Kakto ve4e kazah moite dva glasa za sebe si sa iztriti ;)V momenta reitinga mi e absolutno realen....no vsu6tnost na koi mu puka :)
-
- Регистриран: 24 фев 2005, 10:12
Re: Отговор до алекгруп-Cenarius
Първо: думата ми се чува и струва. Второ: ако четеш внимателно, писах, че се извинявам, ако бъркам. Трето: както преди малко разбрах от теб самия, най вероятно съм сгрешил, ако е истина, това което ми писа, че твоя номер е оставен и от ник Петела, защото си му купил телефона и си го пуснал за продажба, ако това е вярно, приеми мойте извинения, но недей да злобееш толкова. Аз писах, нещо, което е факт и не мисля, че трябва с груб тон да се общува. Много е лесно, когато обясниш(не, че си длъжен), но сега вече се знае, че грешката е в мен и не се срамувам да си призная. както ти писах, нямам нищо против теб, просто забелязах фактите. А дали ще кажеш добра дума за мен или не, това ти си го решаваш, но това не те прави по голям или малък-въпрос на избор. Аз колко съм голям немога да кажа, но се стремя да съм коректен. Както и да е, желая ти успех.
Re: Некоректни в РЕЙТИНГ
Да. Кликваш върху поле "за контакти" в борсата на твоя обява и ти показва кой и как е гласувал за теб. Може да има и друг начин, но все още съм сравнително нов тук... и все още се ориентирам.
Според мен е удачно да има система след всяка продажба купувачът да дава оценка. Макар, че пак може да се манипулира... Моля, ако е коментирана такава тема да ме извините.
Според мен е удачно да има система след всяка продажба купувачът да дава оценка. Макар, че пак може да се манипулира... Моля, ако е коментирана такава тема да ме извините.