Предложение!!!
Предложение!!!
Стига с тази гмеш бре, Българи ли сме или мангасари, знам, че вече хората почти не ги интересува какви са но все пак...дайте на Български да пишеме с кирилица
Мисълта ми е следната - поне само обявите да са на кирилица, иначе, тук из форума ако искате и с японски яроглифи на Български пишете, то е все едно с кирилица да пишете на английски - и след това дайте написаното на някой англо-говорящ, да ви изтепе...щото там дори да им е по-лесно, няма да го направят, там се водат дела и спорове коя система на кой и т.н., а преди векове и наще пра-деди са се клали и борили ,за да имаме ние днес правото да пишем на КИРИЛЦА, а ние
- pi6em na Bulgarski, i waob6te, ne ni ebe, to4ni sme do krai
Мисълта ми е следната - поне само обявите да са на кирилица, иначе, тук из форума ако искате и с японски яроглифи на Български пишете, то е все едно с кирилица да пишете на английски - и след това дайте написаното на някой англо-говорящ, да ви изтепе...щото там дори да им е по-лесно, няма да го направят, там се водат дела и спорове коя система на кой и т.н., а преди векове и наще пра-деди са се клали и борили ,за да имаме ние днес правото да пишем на КИРИЛЦА, а ние
- pi6em na Bulgarski, i waob6te, ne ni ebe, to4ni sme do krai
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
Re: Предложение!!!
http://download.bg/prg_view.php?id=24793
Инсталира се за минутка / само 64КБ е / Поддържа двойна българска фонетична подредба Браво на KPAKATA
Инсталира се за минутка / само 64КБ е / Поддържа двойна българска фонетична подредба Браво на KPAKATA
-
- Регистриран: 05 фев 2006, 07:19
КРАКАТА , честно да ти кажа срам ме е , че сам Българин ...
напълно прав си !
калояне пише се 'СЪМ' не 'сам'
калояне пише се 'СЪМ' не 'сам'
Slain ти поправи калоян , но ако знаеш колко много има , които българските думи ги пишат като първолачета .
Най-добре ще е в форума да се пише задължително на български език , но технически термини и други да си останат с английски букви както се пишат !
Най-добре ще е в форума да се пише задължително на български език , но технически термини и други да си останат с английски букви както се пишат !
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Съгласен съм. Трябва да се направи като в някой други форуми. Да се пише САМО НА КИРИЛИЦА
-
- Регистриран: 05 фев 2006, 07:19
Аз пиша на кирилива , но въпреки това ме е срам , че сам Българин . Една причина - Това е готина държава с тъпи управляващи в която младите хора нямат възможност за реализация !
що бе,я виж по скъпите коли колко млади хора има,как да няма възможности!
aide aide bg si e dyrjawa kato wsiaka druga
ako si umen se realizitrash, inache moje bi e trudno...
pisna mi da slusham nawsiakyde kak samo uprawliawashtite bili winowni za wsichko... a to si zawisi samo i edinstweno ot horata
kolkoto do kirilicata, ami prosto mi e po udobno da pisha na latinica, a i dosta po-byrzo
inache ako se ogranichi foruma da priema samo kirilica i az shte si promenia nachina na pisane :)
obache pyk super mnogo me drazni niakoi koito pishe na kirilica s ujasni prawopisni greshki... towa e mnogo chesto iawlenie
abe hora nauchete se koga se slaga pylen chlen pone :)))
ako si umen se realizitrash, inache moje bi e trudno...
pisna mi da slusham nawsiakyde kak samo uprawliawashtite bili winowni za wsichko... a to si zawisi samo i edinstweno ot horata
kolkoto do kirilicata, ami prosto mi e po udobno da pisha na latinica, a i dosta po-byrzo
inache ako se ogranichi foruma da priema samo kirilica i az shte si promenia nachina na pisane :)
obache pyk super mnogo me drazni niakoi koito pishe na kirilica s ujasni prawopisni greshki... towa e mnogo chesto iawlenie
abe hora nauchete se koga se slaga pylen chlen pone :)))
Като се пише на латиница, после на кирилица, правописните грешки са готови. Пишете само на кирилица, и всичко ще си дойде на мястото.