hubavi li sa telefonite v germanos
-
- Регистриран: 20 фев 2006, 17:51
hubavi li sa telefonite v germanos
q kajete ot kude da si kupq tel 4e ne znam i me e strah da ne si kupq nqkoi preeban.germanos dobur variqnt li e???
Re: hubavi li sa telefonite v germanos
wij w4era ili onq den ima6e tema za germanos ot edin koito si e kupil dwa telefona ot tam!
2-ma moi poznati sega gi psuvat sa6to tiq ot germanos...az li4no sam fen na 2 be/li4no mnenie/
-
- Регистриран: 30 юни 2005, 08:31
Много надуват цените...
mnogo naduvat cenite i dosta ima koito se oplakvat ot tqh
-
- Регистриран: 25 дек 2005, 22:23
da ama kat ti sa precaka telefona i dokat ti gu opravqt ti davat oboroten telefon
И аз съм на мнение, че цените в Германос са много високи. И не мога да си обясня защо има такава разлика в цените спрямо другите магазини. Що се отнася до 2be нямам нищо против тях, обаче преди малко повече от година си купих от магазина им на Пиротска нова Nokia 7250i и след по малко от месец почна да дава дефекти!!!
mobil svqt ne e lo6 magazin :)
-
- Регистриран: 05 фев 2006, 07:19
В ГЕРМАНОС СА ХУБАВИ , НО СКЪПИ :-) КАКТО И В МТЕЛ . МОБИЛСВЯТ НЕ Е НАИСТИНА ЛОШ МАГАЗИН КАКТО КАЗА СБП
-
- Регистриран: 15 ное 2004, 05:36
Zavisi IZCIALO ot dostav4ika.
Nokia - Alpha copy
Sony - Omnitel
Samsung - K&K
Ako ne e ot tqh, to togava zavisi kav softuer mu e ka4eno i dali e bil kodiran, puk i popadnah na Nokia 1100 - MADE IN MEXICO!
Nokia - Alpha copy
Sony - Omnitel
Samsung - K&K
Ako ne e ot tqh, to togava zavisi kav softuer mu e ka4eno i dali e bil kodiran, puk i popadnah na Nokia 1100 - MADE IN MEXICO!