Как бихте желали да бъде подреден ФОРУМЪТ
-
- Регистриран: 24 фев 2005, 10:12
Как бихте желали да бъде подреден ФОРУМЪТ
Според мен, би било добре, да е подреден по марка на мобилните телефони и едни раздел за друго. Дайте своето мнение, моля.
Re: Как бихте желали да бъде подреден ФОРУМЪТ
Алек, затварям темата ти, защото предстоят промени във форума и ще ги обсъдим след това :)
да, промени трябват
Да, това няма вид на форум, а на място за мнения. Под форум разбирам нещо с интерфейса на http://forum.data.bg/ например (не е реклама).
-
- Регистриран: 24 фев 2005, 10:12
Ок, НП. Между другото, темата е добра и бихте се възползвали от нея, за бъдещите промени, но вие си знаете.
-
- Регистриран: 16 фев 2006, 20:37
Новият вид на форума е супер,но скоростта е бавна както преди.Към Модераторите-ако може нещо да се направи по въпроса.........
На мен лично предния вариант ми беше по-удобен.. може би защото съм свикнал.. Сега в момента ми с струва,че е по-тежък и става все по-тежък.
Лично мнение! :)
Лично мнение! :)
На пръв поглед споделям мнението на бесния, но всяко ново нещо е трудно в началото - ще свикнем.
mnogo mi e razli4no :) predi6niq moje bi pove4e mi haresva6e :) no s vsqko novo ne6to se svikva..
vipsladur беше свикнал да пущаш по 15 теми и от горе до долу темите да са само твои , но няма да стане !
Пиши малко по-смислени мнения , а не простии за да седиш на 1-во място .
Хората не гледат кой е на 1-во място , те сами си знаят на кого да се доверят , а не да му гледат на кое място е !
Пиши малко по-смислени мнения , а не простии за да седиш на 1-во място .
Хората не гледат кой е на 1-во място , те сами си знаят на кого да се доверят , а не да му гледат на кое място е !
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 16 фев 2006, 20:37
Пак кьм Модераторите-скоростта е ужасяващо бавна