Разкодиране на нокия 6280
Re: Разкодиране на нокия 6280
kakvo zna4i da se razkodira telefona.Tova ne moga da si ybesnia. MOLIA KAJETE MI I MI OBIASNETE.vse pak sam momi4e i ne gi znam tezi ne6ta
Така е не е възможно поне за 6280
Мисля, че вече разкодират 6630 и 6680 но само с код който се взема от ....... някой си :)?!Незнам точно от кого
Мисля, че вече разкодират 6630 и 6680 но само с код който се взема от ....... някой си :)?!Незнам точно от кого
probvah tova sys kodowete ama ne stava. Namerih go v edin ruski sait. Mi tezi koito izkat da si kupiat kak 6te gi razkodirat togava-zna4i ima na4in. A togava kak sa mi razkodirali 6680- imam ia ve4e ot 9 meseca. Ne znam koi q e razkodiral, no e bila kodirana.
Edin priatel mi kaza 4e gi razkodira nqkakyv syrbin ot Belgrad, ta kato se pribiram v Bulgaria 6te go potyrsq.
Edin priatel mi kaza 4e gi razkodira nqkakyv syrbin ot Belgrad, ta kato se pribiram v Bulgaria 6te go potyrsq.
За 6630 и 6680 има кой да ги разкодира в момента, но за 6270/6280/Н70/Н90 няма да има скоро човек който да ги отключва!
( лично мнение ) По добре от там където ги купуваш тия 6280-ки най добре им купувай и кода и ги разкодирай на място с кода, по друг начин не става
( лично мнение ) По добре от там където ги купуваш тия 6280-ки най добре им купувай и кода и ги разкодирай на място с кода, по друг начин не става
-
- Регистриран: 02 дек 2005, 13:14
NOKIA 6630 6280 I T.N. GI OTKLIU4VA SARBIN V BELGRAD CENATA E 90 EVRO NA BROIKA NEAVISIMO OT TOVA KOLKO BROIKI 6TE PRATITE RAZXODITE PO PRA6TANETO SA OKOLO 20 DO 30 LV
ZA SEGA AZ USPJAX DA OTKLIU4A NJAKOLKO 6630 I MOGA DA OTKLIU4VAM SAMO OPREDELENI NA OPREDELENI OPERETORI I TO SAMO TO4NO OPREDELENI SOFTUERNI VERSII
VSEKI KOITO VI KAJE CENA POD TAZI I DA MU IZPRATAITE GSMA ZNA4I VI LAJE I IZKA DA VI IZMAMI MEN OPITAXA NO NE USPJAXA
NOVITE NOKIII TEZI ZA KOITO GOVORIM V MOMENTA NJAM DA MOGAD DA SE OTKLIU4VAT O6TE PONE 6 MESECA VAPROSNIJAT SARBIN E INVESTIRAL OKOLO 100 000 DOLARA ZA DA MOJE DA GI OTKLIU4VA
ZA SEGA AZ USPJAX DA OTKLIU4A NJAKOLKO 6630 I MOGA DA OTKLIU4VAM SAMO OPREDELENI NA OPREDELENI OPERETORI I TO SAMO TO4NO OPREDELENI SOFTUERNI VERSII
VSEKI KOITO VI KAJE CENA POD TAZI I DA MU IZPRATAITE GSMA ZNA4I VI LAJE I IZKA DA VI IZMAMI MEN OPITAXA NO NE USPJAXA
NOVITE NOKIII TEZI ZA KOITO GOVORIM V MOMENTA NJAM DA MOGAD DA SE OTKLIU4VAT O6TE PONE 6 MESECA VAPROSNIJAT SARBIN E INVESTIRAL OKOLO 100 000 DOLARA ZA DA MOJE DA GI OTKLIU4VA
-
- Регистриран: 30 юни 2005, 08:31
и аз знам така, че пича е от Белград, но само толкова - нито име, нито адрес... както и да е, и той не е успял да я разкодира... :(
tova za toia surbin stana edna sladka prikazka 100 000 dolara investiral haha:) verno nqkoi pusna muhata i vsi4ki ve4e po4naha da povtarqt..
Kaжете ми кой е този тъпият оператор където ще ми даде ключа за отключване-при това за телефон който отключен струва 400 Евро...
А на мен за сега не ми и трябва да го разкодирвам защото си го ползвам с неговата карта, и даже вече мога да кава че видео разговорите са с много добро качество:) , който изка да си купи да му бере калая за разкодирването. даже и тази цена която давам е малка. защото не знаете какви главоболия и чакане са тези ЕФТИНИ телефони.
А на мен за сега не ми и трябва да го разкодирвам защото си го ползвам с неговата карта, и даже вече мога да кава че видео разговорите са с много добро качество:) , който изка да си купи да му бере калая за разкодирването. даже и тази цена която давам е малка. защото не знаете какви главоболия и чакане са тези ЕФТИНИ телефони.
Pich kaji mi koi razkodira toq 6280 za 150 lv vednaga mu gi davam. Kupih si go i nikoi ne moje da mi go razkodira samo mi sabiira prah.
hahah towa za toq syrbin stana kato nqkakva prikazka.leo hahah malka bila cenata oswen da go prodade6 na nqkoi koito si nqma prdstawa ot gsm i da go podwede6 drugo ne znam.Ima si eftini telefoni deto ne prawqt nikakwi problemi ,cenata ne winagi e garant kakto bi trqbwalo da znae6.