личното ми мнение е че трябва да отидеш на http://www.mobile-review.com/
и там да избереш двата телефона и да ги сравниш на описанието има снимки правени и с двата си според нуждите си да прецениш кой ти върши по-добра работа. аз съм с 6280 и ми харесва най-много че прави клипове 640х480 с 30 кадъра в секунда и с една 512мб карта е просто перфектен.
koia kamera e po-dobra N6280 ili D600
-
- Регистриран: 28 фев 2006, 09:35
Re: N6280 е по добър от D600
Razgledah i dvata modela v tozi sait i mai D600 e s po-dobro video, pone taka izglejda. Blagodaria 4e mi pomagate da napravia po-dobar izbor z akoito da ne sajaliavam/pone ne mnogo skoro/
Re: koia kamera e po-dobra N6280 ili D600
Kak moje vaob6te da sravnqvate Nokia 6280 i D600? Nokia-ta e po-dobra vav vsqko edno otno6enie, a da ne govorim za video-klipovete i za snimkite!
Kak moje vaob6te da sravnqvate Nokia 6280 i D600? Nokia-ta e po-dobra vav vsqko edno otno6enie, a da ne govorim za video-klipovete i za snimkite!
Това са наистина смешни сравнения да сравняваш коня с магарето....NOKIA В ТОЗИ СЛУЧАЙ Е НАЙ-ДОБРОТО И КАТО СНИМКИ И КАТО ВИДЕО.
Явно някой обича много да си пише. Кликвайте по пет пъти ЩЕ ИЗГЛЕЖДА ПО АВТОРИТЕТНО. Обаче ако ги видите и се поровкате в двата телефона, ще говорите друго АКО СТЕ ОБЕКТИВНИ.
Ама какво да говориме
МОМИЧЕТО КАЗА ЧЕ Е ВЗЕЛА РЕШЕНИЕ
Ама какво да говориме
МОМИЧЕТО КАЗА ЧЕ Е ВЗЕЛА РЕШЕНИЕ