telefon,koito da ba4ka s 2 sim karti
telefon,koito da ba4ka s 2 sim karti
bratmi e psihopat i 4oveka ima ob6to 7 karti za sega, a neska mi kaza 4e 6te si vzema o6te edna. Hodi s 2 telefona kato v ediniq d1rji drugi 3,koito postoqnno smenq. i neska mi vika "po4vai da t1rsi6 telefon deto da ba4ka s 2 sim karti edno vremenno',6toto idvalo lqto i mu bilo kofti da hodi s 2 telefona.i az mu vikam 4e 6te pot1rsq.Ako nqkoi moje da me posavetva ne6to 6te mu b1da blagodaren.Az s1m 4uval 4e moje da se sloji ne6to takova ama neznam dali e istina i to4no kakvo e :>
-
- Регистриран: 08 юли 2005, 19:11
Re: telefon,koito da ba4ka s 2 sim karti
Скоро купихме една приставка в която се изрязват и поставят чиповете на двете карти,като се сложи в телефона се появява нова иконка-magic card-от където се превключва от едната на другата линия,има и автоматично преминаване ако искаш в диапазон от 1 до 9 мин.Струва 22 лв и се продава в зала Универсиада-като влезеш от входа тръгваш в ляво и един от първите щандове пак в ляво,имаше и от 15 лв,но тогава трябва да се рестартира телефона за да мине от едната на другата карта,което не е много удобно.Човекът е много любезен,той ми изряза чиповете много бързо и безплатно,ползваме приставката вече месец и не е давала проблем.
abe!tazi pristavka stava li za nokia 6230i!!!
-
- Регистриран: 08 юли 2005, 19:11
Тя е универсална,лично сме пробвали на 7610, L6 и С55,единственото което пропуснах да спомена е ,че не става за Вивател карти,защото чипът им бил нещо изместен!
ИМАШЕ ТАКАВА ТЕМА
Аз имам такава приставка. Не зная за Вивател, ама с Мтел и Глобул работи. На мен ми свърши едната карта, и ще го махам моето устройтво. Ако някой го иска,ще се разберем.
Аз имам такава приставка. Не зная за Вивател, ама с Мтел и Глобул работи. На мен ми свърши едната карта, и ще го махам моето устройтво. Ако някой го иска,ще се разберем.
em az s1m ot varna i s1m nad1han za ustroistvoto ama dali go ima nqk1de v1v varna da se prodava
tarsia si takova ustroistvo da ba4ka s 2 sim karti, ...na staro moje,..... gsm-0887390631