Мнение за големите телефони
-
- Регистриран: 05 фев 2006, 07:19
Мнение за големите телефони
Става въпрос за повечето смартфони и етц . с по големи размери на мен лично ми допадат . кОито иска може да изрази мнението си тук . Благодаря предварително
Re: Мнение за големите телефони
Само ще кажа :
"Който иска да си носи тухлата , да си я носи ."
Аз телефон до 90 грама е нормален ( +/ - 10 грама не е от значение ) , но 150 -200 и нагоре грамове са тухли направо !
Kaloian_angelov спри да пишеш мнения от рода на : "stava" или "az predpo4itam samsung" , а това че не си влизал няколко дена редовно и си "изостанал" в класацията не трябва да СПАМ-иш , че да се върнеш в челна позиция !
"Който иска да си носи тухлата , да си я носи ."
Аз телефон до 90 грама е нормален ( +/ - 10 грама не е от значение ) , но 150 -200 и нагоре грамове са тухли направо !
Kaloian_angelov спри да пишеш мнения от рода на : "stava" или "az predpo4itam samsung" , а това че не си влизал няколко дена редовно и си "изостанал" в класацията не трябва да СПАМ-иш , че да се върнеш в челна позиция !
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
golqm telefon - malka mi6ka , malyk telefon - golqm pi6tof :) {}
za men i malak i goliam telefon pak mi dopada!
mnogo glupavo izkazwane ,izpylneno s bezmislie i typota.Taka 6te gowori6 w mahalata si ili na nqko pazar ,no spazwai malko prili4ie tuk kolkoto i da ti e trudno.To i az obi4am laf4eta ama twa e pylna prostotiq deto si go napisal
az uvagavam xorata koito xaresvat symbian za6toto tel koito ne sa symbian ne se razli4avat pomegdu si
Калояне, големите телефони са за големи хора, независимо от мнението на останалите. Зависи също и какво разбираш под голям телефон. Темата ти е недоизказана като съдържание и напълно излишно е да се обсъжда, тъй като всеки ще говори за раазлични неща, както се случва и в 50 % от останалите теми. Намя да споменавам кои !!!
i ti kakwo izre4enie napisa, ne e istina naprawo
Az li4no haresvam Smartphone ili Pocket Pc.Te pritejavat dosta pove4e vuzmojnosti ot normalniq telefon.No vsi4ko spored men zavisi ot potrebnostite na 4ovek!Taka 4e , vsi4ko e v zavisimost ot predpo4itaniqta...
-
- Регистриран: 05 фев 2006, 07:19
Крас-де извиняваи ме , но в момента сам на друга вълна както никога досега и не обръщам внимание какво плямпам или пиша и моля да ме извините ако нещо ви направи лошо впечатление :-)