GSM Games
-
- Регистриран: 10 апр 2006, 14:31
GSM Games
Hora imam Panasonic VS3 . Zeh si data cable i sam ureden obache v softwera na data kabela ima samo sounds pictures i videos i igrite nemogat da se prashtat tam ! Nqkoi da me otkrehne kak moga da si kachvam igri s nqkoq programa ili NZ kajete PLS
Re: GSM Games
човек аз съм с Инфраред и си изтеглих програмата от страницата на панасоник и от том нататък съм като тебе .от скоро съм с ДжиЕсЕм-а и много ме е яд че не мога да кача никакви джава прложения и много ме е яд.
Моля някои да ни помогне
мерси предварително
Моля някои да ни помогне
мерси предварително
-
Are de hora nqkoi sha pomogne li ?
ami taka e kato si zimate Panasonic :)
ti sega 6to se obadi nepodgotwen,nito pomogna na horata nito ni6to prosto si izkaza typoto mnenie deto nikoi ne go interesuwa i tolkoz.Are aman ot takiwa kato tebe deto ni6to smisleno ne kazwat.
Za was s Panasonic ,ideq si nqmam kak da wi pomogna!
Za was s Panasonic ,ideq si nqmam kak da wi pomogna!
През инфраред няма да стане, който има кабел може да се радва. Утре ще кача някъде програмите и упътване. Ама трябва да имате кабел, ей да не вземете да питате защо не става през инфраред.
-
Nachi az imam kabel stanyo kaji kade sha kachish softwere pls che mn mi trqq da imam games
то е ясно защо на става с Инфраред-просто програмата не го пазволява.А би ли ми казал от къде си я теглил тая програма че да поровичкам малко и аз. Или поне как се казва