Операционната система Simbian !!!
Re: Кои е създал операционната система Simbian?
намерил се кой да ми говори за тухли, дето всяка втора нокиа е тухла, бизнес серията 9 е 2 пъти по голям от P серията на СЕ, колко ще е морално стар ще видиме
Човеко, Нокия просто ще направи революция в смартфините със Е61. Няма телефон със по-добри ТТ данни за сега. а и тези 16 милиона цвята как ти се струват?
leo izbroi mi 16 miliona cvqta ;) po -vajna e rezoliuciqta; )
и тя не е лоша за телефон 320х240, но има и разлика когато цветовете са по-малко изкаш да ми кажеш че качеството на дисплеите на 6630 и 6680 е еднакво А?
ne we ima si razlika. no e mnogo malka... eto ti primer 6230i e s 65k a k750i e 256 k ama na nokiata ekrana e po-ka4estven *
* ne gledame goleminata !
* ne gledame goleminata !
всичко зависи от качеството на дисплея- примери много 7200 има много по контрастен дисплей от 6230, сега ползвам един н-гейдж, на който дисплея е 4096 цвята сравнен с 6600 който има 65к разлика почти няма, както разликата межи п900 и п910 в дисплея трябва не знам какво контрасно изображение да отвориш та да я забележиш
аз скоро си качих на тела symbian 9.1 и телефона ми литна така че има значение коя версия ползваш. тела ми е N70.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
не знам какви са дяловете на MOTOROLA, NOKIA & ERICSSON за да създадат Symbian но ше ви кажа че MOTOROLA A1200 с този Linux Е СЪС СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ПО-БЪРЗА ОТ NOKIA 6680, N70, N90 лично се убедих и следващия ми тел е A1200. Моето мнение е че Symbian е доста тромава ОС и това и е голям минус.....
Ха, ха, ебаси олигофрена, а windows xp що не си качиш бе, ебати тъпанарите има.
Като стана дума всички пропускат факт от 2003 година - February - Samsung becomes Symbian shareholder
А аз не знаех, пък да не говорим, че 2002,October - Samsung licenses Symbian OS for smartphones
А аз не знаех, пък да не говорим, че 2002,October - Samsung licenses Symbian OS for smartphones