Искам да питам, трябва ли някакъв Software за инфрачервения порт, защото :
Има връзка между телефона и PC-то и изпращам файлове към телефона.
Обратното обаче не е възможно, когато искам да изпратя файл до PC-то ми пише:
"The transfer was canceled because an error ocurred. The system could not find the environment option that was entered."
не че много разбирам от Wireless divices(никога не съм правил такова нещо между компютър и телефон) и изобщо нищо кой знае какво по отношение на каквато и да е електроника, но изтеглих Panasonic VS3 infrared handset manger и нищо не стана:(
Моля ви някой да ми помогне
10ххххххххх Предварително!!!
VS3 IR Heelp
panasonic vs3
sq si vzeh java krata na plovdiv eiii idimi razbiq toq tup telefon v zemqta ne6te i ne6te nqkoi mi kaje kade vob6te trqbva da q instaliram toq tel kak e milsen ama qponcite sa si ostavili racete nikvo java prilojenie ne se ka4va nqkoi me svetne ka4il lisi e opera za tel i kade i kak stava
-
- Регистриран: 02 май 2006, 20:50
Re: VS3 IR Heelp
Ами да ти кажа човек преди няколко дни купих такъв Панасоник с инфра ред.На първия ден бачкаше но след 1-2 дни се получи същият проблем и на мен ми изписва същият Ерор.Не знам от какво точно е породено това и ще сам много благодарен ако някой каже изход от това.Междодругото мога само да получавам от ПЦ-то на телефона а от телефона към ПЦ не може.
Да, това определено не е добре!
Остана да питам един приятел, който имаше такъв телефон и досега не се е оплаквал от такъв проблем, но незнам дали и той ще помогне.
все пак не съм единствен и дано се намери някакво решение... ...надявам се!
Остана да питам един приятел, който имаше такъв телефон и досега не се е оплаквал от такъв проблем, но незнам дали и той ще помогне.
все пак не съм единствен и дано се намери някакво решение... ...надявам се!
-
- Регистриран: 05 фев 2006, 07:19
Re: panasonic vs3
? не разбрах за ккаво става въпрос
-
Брато , аз намерих един чалъм...Значи като си включиш инфра ред-а към ПЦ по принцип после си включваш инфра ред-а на Пансоника и тогава го приближаваш до ир-на ПЦ за да осъществиш конекта и после чак изпращаш снимката и не става.Но моят начин е следният:Значи след като си закачил ир-а на пц не включваш този на панасоника ами направо изпращаш снимката без да буташ нищо и то автоматично го включва и тогава се получава успешно прехвърлянето.Надявам се да съм ти помогнал.
-
Всъщност пак не става , само снощи реши да проработи смъкнах един клип и една снимка и пак старата песен.Ако някой знае наистина какво става да помогне моля.