kak moje da ima takiva GSM-magazini
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
Re: kak moje da ima takiva GSM-magazini
И на мен се случвало. Някои не са чували за BenQ, ние за компетентност ще си говорим. Много се развеселявам като попитам за някой модел, а продавча започва да ми обяснява и да мънка. Така е като ги назначават с измислени конкурси и по симпатии
i az se zabavlqvam nqkoi pat taka, vlizam v nqkoi magazin i pitam za nqkoi GSM(az vijdam 4e go nqma)i prodava4a vika da imamego i gleda na vitrinata 1min i kazva:ne nqmamego no maga da vi kajq kolko $ struva.Ilipak pitam za Memory Stick i te tarsat i kat namerat 128 ili 256MB ma pitat kolko mi trqbva i kato kajq pove4e mi vikat 4e tela ne mi podarjq pove4e ot 256MB za da kupq ot teh:)
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
Последният път се смях понеже се мъчеха да ме убедят " Няма значение, че е с 4096 цвята, нали е Nokia" Помислиха си,че след като ми трябва телефон за баща ми, на стареца му е все едно дали е с 4 или 262к /последния телефон, който ползваше беше Sanyo S750 /, ама нямаше смисъл да си губя времето да им обяснявам ;)
-
- Регистриран: 28 мар 2005, 15:10
На мен в Плесио един служител беше седнал да ми обяснява как моя Р900 бил със стар софтуер и затова не поддържал PRO DUO...А пък за MS DUO беше убеден, че дори не се поддържа от този телефон по принцип...
ти откуде си че не мога да разбера какъв разбирач си?
може да се отбележи,че и в интернет има доста грешки,в следствие на което се объркават и много от продавачите,и те са хора!!!
но за едно си прав,че не може да се продава чрез лъжа
v bg e taka kato nqmat ne6to ili ne mogat kazvat 4e go nqma ili e nevuzmojno.primer: ako im zanese6 tel za razkodirane nqkoi po "ekzoti4en" i te ne moje da go razkodirat vednagase pravi obob6tenie 4e tozi telefon ne moje da se razkodira v bulgaria ili ako nqkoi e povreden i te ne mogat da go opravqt ne moje da se opravi za izhvurlqne e ne trabva da se vqrva na purviq koito ti kaje ne6to..
eto i za drugi ne6ta pak taka pravqt nqmat 512mb MMC naprimer a imat 256mb :tvoiat telefon ne poduja pove4e ot 256mb ili mu e star software-a da q podurja
eto i za drugi ne6ta pak taka pravqt nqmat 512mb MMC naprimer a imat 256mb :tvoiat telefon ne poduja pove4e ot 256mb ili mu e star software-a da q podurja
Миналата събота (20.05) си дадох телефона в 2бе, за да му преинсталират софтуера. Казаха ми, че до петъка ще е готов. Днес отидох да си го искам и ми сервираха - гаранционните ремонти са по две седмици. Цялата им работа е такава...
-
- Регистриран: 05 апр 2006, 22:07
Dobre 4e nie sme po taka "obrazovani",4e da ne se hvashtame na gluposti.;-);-)