Пак за Алекгруп
Re: Пак за Алекгруп
kvo da vi kaja..kupih si ot nego kraq na april telefon4e..rabote6e malko,zanesah mu go,opraviha go samo deto 4akah mesec.
Съгласен! Аз имам познати в София дето са ходили в смешното му подобие на магазин. Приличал на някаква мутра-със ланец, дебел и т.н.
-
- Регистриран: 12 май 2006, 23:20
Az misleh da si kupq ot nego telefon,no kato mu zvanqh6 pati i toi samo me razmotava6e nakraq se okaza 4e nqma takav telefon.Samo deto navyrtqh 5-6 lv po gsm-mi . Mnogo neseriozen 4ovek
-
- Регистриран: 24 фев 2005, 10:12
Незнам, как да започна, но ще опитам, така: Това е истина дотолкова, че телефонът не е гаранцйонен, но аз го приех за такъв, защото искам да помогна, а чипът който са изгорили не е толкова скъп. Вярно е, че мъжът или приятел на момичето бе много търпелив и разбран, но тя не и това което пише, са пълни глупости, защето тя ме заплашва по телефона и крещя, а не аз, но както и да е. Въпросът е там, че се опитвам да помогна, но въпросният чип го няма и затова се позабавих малко, за което се извиних най почтенно, но мъжът реши да си вземе телефона, преди да е готов(даже имам подписан от него документ, че си взима телефона на своя отговорност). След молба от мен да го донесе, той го донесе на другия ден, за да му го поправя и се разбрахме до 10 дни да бъде готов. Ще направя всичко по силите си да спазя уговорката. Пиша това не за оправдание, а за да чуете и другата страна. Радвам се, че за две години и половина съм имал, само два такива случая, а останалите клиенти, са останали доволни. Желая успех на всички и съжалявам, че когато се опитваш да помогнеш на някого, ти се забива нож в гърба. Приятен ден.
-
Извинете, но понякога се изисква повече време, за да се отремонтира един телефон. Дори, когато искаш да стигнеш от центъра до Младост не може да кажеш, за какво време ще си там.(ако мога да направя подобно сравнение) Аз казах и повтарям, че съм доболен, че имам само два такива случая и то при условие, че се опитвам да помогна. Успех на всички.
-
- Регистриран: 05 май 2004, 05:54
Значи ...
Сетих се нещо ...
Спомних си предишния случай с проблемния Samsung D500 на Деси Тенева. Тогава Вие обяснявахте, как госпожата не била достатъчно търпелива да изчака ремонта, който сте дали да го извърши няской си (как му беше името), който бил голям разбирач, и как ние тук сме се отнасяли едисикак и т.н. и т.н.
Наскоро фирма К&К Електроникс, официален вносител на Самсунг, съобщи в официални изявления по медиите кои са оторизираните сервизи на Самсунг - това са М-тел, Германос и Омниаком. Въпросният ваш човек очевидно не е оторизиран сервиз на Самсунг и следователно не може да гарантира качеството на ремонта. Как ще коментирате?
Спомних си предишния случай с проблемния Samsung D500 на Деси Тенева. Тогава Вие обяснявахте, как госпожата не била достатъчно търпелива да изчака ремонта, който сте дали да го извърши няской си (как му беше името), който бил голям разбирач, и как ние тук сме се отнасяли едисикак и т.н. и т.н.
Наскоро фирма К&К Електроникс, официален вносител на Самсунг, съобщи в официални изявления по медиите кои са оторизираните сервизи на Самсунг - това са М-тел, Германос и Омниаком. Въпросният ваш човек очевидно не е оторизиран сервиз на Самсунг и следователно не може да гарантира качеството на ремонта. Как ще коментирате?
Re: Значи ...
Според мен сервиза не е на АлекГруп а просто си имат споразумение да работят заедно!
И двете страни имат полза от това!
Фирмата не е виновна, че в сервиза са бавни и не разбират от някои неща, но това не би трябало да означава нещо, тъй като въпросния АлекГруп може да смени некадърния според много хора сервиз
И двете страни имат полза от това!
Фирмата не е виновна, че в сервиза са бавни и не разбират от някои неща, но това не би трябало да означава нещо, тъй като въпросния АлекГруп може да смени некадърния според много хора сервиз
-
Как да коментирам, ли? Само ще ви кажа, че госпожата сама си беше изгорила телефона, а аз исках да и помогна. А на вас, какъв ви е проблема? Защо постоянно се заяждате? Освен всичко друго, не мога да угодя на всички, колкото и да се опитвам. Пуснете една тема: на колко хора е помогнал АЛЕКГРУП, и на колко е навредил и може да видите резултата(не знам, дали ще е в моя полза, но се надявам) Лек ден.
Лошото е, че когато се прави добро не се зачита или по скоро много малко хора го споделят а когато се направи нещо лошо всички набързо говорят какво ли не!
Не е само при теб това, по-скоро всички българи са такива!
Трудно е да се гради една репутация а се сринва за ден
Не е само при теб това, по-скоро всички българи са такива!
Трудно е да се гради една репутация а се сринва за ден
-
Абсолютно сте прав. Иска ми се някой да пусне тема за АЛЕКГРУП, защото съм помогнал на мнозина, дори е имало много случай в който и пари не съм искал, но койли го зачита. За някой хора ще кажа, че аз съм обикновен човек, който понякога греши. Собственик съм на скромна фирма и част от дейността е продажба на мобилни телефони и от мен не можа да направите сензация. Това го казвам за тези който си нямат друга работа, а само се чудят с кой да се заяждат. Лек ден.