zashto xorata kupuvat tuxli vmesto tel (n90)
-
- Регистриран: 16 фев 2006, 20:37
Re: zashto xorata kupuvat tuxli vmesto tel (n90)
Писах някъде за това нещо-N90.За тези,които са го държали в ръце-това си е пожарникарски чук отвсякъде.Да ме прощават най-върлите фенове на NOKIA,държах го в пълно недоумение и се чудех-какво майка му стара са се ,,мъчили''да направят?
И какво Marseille ти сега кое предпочиташ н90 или п910/990
п990! по всичко е по добър!
да не задълбаваме темата а?
п990 vs E61 AAA?
Сравнявай бизнес телефони. Става ли?
п990 vs E61 AAA?
Сравнявай бизнес телефони. Става ли?
-
- Регистриран: 22 май 2006, 16:31
повечето хора тук не са държали в ръцете си телефоните за който говорят.били големи.ми много ясно ве.имат хиляди функции.какво ви трябва нещо малко за разовори и смс-и.такива като вас правят оборот на сименс.а относно нокиа-сони ериксон за нокиа има в пъти повече софтуер което е най-важно за един смартфон.
aaaaa? я не ми дръж такъв тон ааааа?!? като си толкова отворен защо не прочетеш темата отначало аааа?!?
смартовете на нокиа и СЕ са симбиян!! следователно не моеж за едните да има повече софтуер за другите по малко... я кажи ти какво си държал в твойте ръце?
тухла в буквалния смисъл на думата :)
Evalata bate
naistina razbirash za kakvo stava vypros
niama takova proizvodenie nali?:)))
aman ot chukove i tuxli
che imal funkcii e dobre ama kato ne mojesh da go nosish v joba i ti omaliava rykata na koi mu triabva tova?
naistina razbirash za kakvo stava vypros
niama takova proizvodenie nali?:)))
aman ot chukove i tuxli
che imal funkcii e dobre ama kato ne mojesh da go nosish v joba i ti omaliava rykata na koi mu triabva tova?
най-доброто за момента на пазара е NOKIA и MOTOROLA колкото и да не им се иска да е така на феновете на SONY ERICSSON.