Може л това да е истина ?
Може л това да е истина ?
Здравейте !Моля ви много за един много важен съвет !гледах в един сайт много евтини цени на телефони.Нокиа 8800 ( титатановата) е 180 долара.този който продава тези продукти е dave stain,а мейл-а му е [email protected] ?истина ли е или само ще си загубя парите ?
Re: Може л това да е истина ?
Невъзможно е да е 180 долара....просто е невъзможно...обикновена Ноки 8800 варира от 1500 лва нагоре мисля,а пък да не говорим за титановата.Само ще си загубиш парите.По-добре не пробвай,но както си решиш ;) Лек ден!
Хора как може да вярвате на подобни глупости, естествено, че е измама
-
- Регистриран: 24 фев 2005, 10:12
Ако е истина, то значи, че си взимаш Нокиа 8800 за 275лв, което е невъзможно. Всяка една обява с нереална цена в който и да е сайт е под съмнение. Все пак, ако някой се довери и си прати парите или му се налага да върти на телефони(в повечето случай с добавена стойност), нека сподели, дали е бил опарен.
Не се занимавай с глупости.....
Може това да е капаро за поръчка на телефона на по-ниска цена ...
Но иначе такива "малки" цени повечето пъти са за "привличане'' на клиенти , но реалната като го поръчаш ще е поне 10 пъти повече
Но иначе такива "малки" цени повечето пъти са за "привличане'' на клиенти , но реалната като го поръчаш ще е поне 10 пъти повече
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Това е имитация на 8800 направена от китайците. Даже има 2 мегапикселна камера и направо е копиран външния вид на 8800, но предполагам ще се разпадне след кратка експлоатация.
Ако стане ще взема 10бр. :) Може и повече.
Не се връзвайте на тези неща хора!!!
И аз мога да ви кажа сайт, но там си казват,че са имитации и малко но съществено се различават телефоните от оригинала.Мога да дам пример за всички нови модели на Сони Ериксон - цените са 5 пъти по-евтини но стига човек да види разликата и разбира истината.
Поздрави
Не се връзвайте на тези неща хора!!!
И аз мога да ви кажа сайт, но там си казват,че са имитации и малко но съществено се различават телефоните от оригинала.Мога да дам пример за всички нови модели на Сони Ериксон - цените са 5 пъти по-евтини но стига човек да види разликата и разбира истината.
Поздрави
Мерси за съветите ви ! наистина няма да си играя с късмета,щото тия дето я продават са от Нигерия , а пък там такъв телефон едва ли има !То само титана е по скъп от 300 лв
И някой друг беше пуснал подобна тема и там бях обяснил точно, но не мога да си обясня защо изтриха темата.
Сега на кратко да кажа - Нигерия са най-големите мошенници в продажбата на евтини GSM-и. Само напишете в Google "N70 N80 N90 200" и стойте и гледайте какво става. Освен такива обяви има и разработени сайтове за онлайн търговия които изглеждат много добре, но като видите телефоните да започват с +23480... стойте далеко, това са мобилни телефони в Нигерия. Другото нещо което ви съветвам да погледнете е да напишете в Google "Nigeria scam или scammer(s)" В този случай ще намерите много изписано по темата за това какви са вариянтите да ви вземат парите и нищо да не получите. А и да не забравя, не се доверявайте и на стационарни телефони примерно в Англия, Германия и т.н. Това е най-новия вариянт да се представят като складове в големи държави, но стоката ви щяла да бъде изпратена от Нигерия и затова трябва да преведете там парите. За пример ще ви кажа само че аз съм от Русе а телефона ми е +494040108465 и ако го проверите ще установите че си е стационарен телефон в Хамбург. Ако имате още въпроси питайте:)
Сега на кратко да кажа - Нигерия са най-големите мошенници в продажбата на евтини GSM-и. Само напишете в Google "N70 N80 N90 200" и стойте и гледайте какво става. Освен такива обяви има и разработени сайтове за онлайн търговия които изглеждат много добре, но като видите телефоните да започват с +23480... стойте далеко, това са мобилни телефони в Нигерия. Другото нещо което ви съветвам да погледнете е да напишете в Google "Nigeria scam или scammer(s)" В този случай ще намерите много изписано по темата за това какви са вариянтите да ви вземат парите и нищо да не получите. А и да не забравя, не се доверявайте и на стационарни телефони примерно в Англия, Германия и т.н. Това е най-новия вариянт да се представят като складове в големи държави, но стоката ви щяла да бъде изпратена от Нигерия и затова трябва да преведете там парите. За пример ще ви кажа само че аз съм от Русе а телефона ми е +494040108465 и ако го проверите ще установите че си е стационарен телефон в Хамбург. Ако имате още въпроси питайте:)