Идва края на далаверата с МТЕЛ !!!
Re: Не се хващайте на уловката, никакво удължаване няма!!!!
Абе нещасник на кво дередже си па ти бе?И кво са ти виновни хората на тебе че си балък, та чак ще се радваш да ги резнат.Като не ти изнася и не те уважат у Мтел намери си друга компания, нас примоцияра си ни устроива и невиждам повод да не я оставят ако си зареждаме всеки месец по неко лев, както стана сега.
-
- Регистриран: 31 май 2004, 01:19
Re: ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ НА МТЕЛ!!!
Благодари им, щом ти е гот да се набутваш все повече и повече. Ако щеш и у вас ги покани да живеят и им дай ключ от дома си. Промитичко мозъче носиш зад очите си, очевидно е! Само да не преглъщаш на сухо от 1.07.2006г. Тогава ще се сетиш какво ти писа бате ти Лайтсейбър, ма късно, МТЕЛ са ти взели левчетата вече! :)
Drun-drun, ta plqs.
Shte govorish bezplatno prez kriv makaron sledvashtiq mesec.
Tva sa pulni izmishlyotini na M-tel samo i samo za da ne raztroyvat milite si klientcheta na vaucher.
Shte govorish bezplatno prez kriv makaron sledvashtiq mesec.
Tva sa pulni izmishlyotini na M-tel samo i samo za da ne raztroyvat milite si klientcheta na vaucher.
- Чо :)
- Регистриран: 05 фев 2004, 11:49
- Контакти:
Ех пуста завист ... до позеленяване ... мно'о ви се кефя на такива като тебе и Kevin_ss ... като вземите да се пените ... и изпускане на пара и газ пик...е ... к'во ли не измислихте ... само и само да не сте пълно капо, да се намирате на приказка 'дет' се вика :)
О велики гадателю, БАТЕ Лайтсейбър (макар, че едва ли имате 14 ... поне не и на акъл)
Типично по хлапашки:
"Мене ми става по-добре, щом правя на другите да им е по-зле."
Искренно се надявам да продължавате да се пънете ... тъй де, поне ще разведрявате обстановката.
А след 1.07 ... смехът ще е по ваш адрес ... к'во да се прави ... ще го преживеете ;)
О велики гадателю, БАТЕ Лайтсейбър (макар, че едва ли имате 14 ... поне не и на акъл)
Типично по хлапашки:
"Мене ми става по-добре, щом правя на другите да им е по-зле."
Искренно се надявам да продължавате да се пънете ... тъй де, поне ще разведрявате обстановката.
А след 1.07 ... смехът ще е по ваш адрес ... к'во да се прави ... ще го преживеете ;)
Усмихни се... Животът е Хубав
Samsung S22 Ultra 5G, S21 Ultra 5G, Note 20 Ultra 5G, Note 10+, Note 9, Note 8, Note 5, Note 3, Nokia 808, N8, 5800, N95, 6600, 6510, 5510
Samsung S22 Ultra 5G, S21 Ultra 5G, Note 20 Ultra 5G, Note 10+, Note 9, Note 8, Note 5, Note 3, Nokia 808, N8, 5800, N95, 6600, 6510, 5510
хора знаете ли че има две промоции на Мтел сега
снощи както ви казах си заредих примата парти с 15 лева
и днеска получих смс че ми дават още 5 лева бонус
това се оказа друга промоция на Мтел
както се казва с един куршум два заека.
а другия месец пак ще си говоря без пари
не завиждаите ами като има промоции се включваите!!!
казаха ми от центъра за обслужване на клиенти че се очаква да удължат промоцията с безплатните разговори ако има интерес от нас така че включвайте се до 29.06.2006 с 10 лева наи малко .
снощи както ви казах си заредих примата парти с 15 лева
и днеска получих смс че ми дават още 5 лева бонус
това се оказа друга промоция на Мтел
както се казва с един куршум два заека.
а другия месец пак ще си говоря без пари
не завиждаите ами като има промоции се включваите!!!
казаха ми от центъра за обслужване на клиенти че се очаква да удължат промоцията с безплатните разговори ако има интерес от нас така че включвайте се до 29.06.2006 с 10 лева наи малко .
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
daa i az zaredih 15ka,za da mi oduljut bezplatnite min.stryva si naistina,a 5te leva mi gi dadoha predi 2 mesetza,i sega poly4avam i po lev4e na mesetz govori6 bez pari i ti pla6tat za tova.
Evala na M-tel...
Evala na M-tel...
ако сега си заредил с 15 лева ще ти дадът още 5 лева .
ти кога ги зареди днеска ли?
ти кога ги зареди днеска ли?
ne v4era zaredih 15ka,no na men mi dadoha 5lv bonus predi dva mesetza togava polu4ih SMS 4e ako zaredq vay4er do 30dni 6te poly4a 5lv.bonus, i plus tova,po4nah da poly4avam i po 1lv na mesetz.
според мене днес ще получиш 5 лева отново
защото сега е друго
пиши утре дали си получил 5 така :)
защото сега е друго
пиши утре дали си получил 5 така :)
dano,nqma da im gi vurna;)