Имам телефон моторола V600. Телефона си бачка почти перфектно. Обаче двата му дисплея отказват да работят. Става много рядко, но за съжаление става. И се оправя от самосебе си. Това се получи след една пиянска вечер след като го бях изтървал няколко пъти ;)
При кого е най-добре да се отиде да го оправи.
При кои е най-добре да се отиде за ремонт на моторола?
Re: При кои е най-добре да се отиде за ремонт на моторола?
Zdravei,imal sum sushtiq problem makar i s drug aparat se t300.Okaza se,4e edno ot kra4etata na procesora e s4upeno i trqbva da se smeni procesora.Vse pak idi pri servizen tehnik,koito shte zameri platkata i shte otkrie problema na tvoq aparat,moli se da ne e tova koeto ti kzah,shtoto po-dobre si vzemi drug.
Омниаком, имат сервиз в Младост-1, бл.12, (стария Мобиком-сега Ивайджет, части за Мерцедес), сервиза е в съседния вход, пише Самсунг. Те са официален сервиз за сименс,моторола и самсунг. Правил съм телефони при тях и съм доволен.
след изпускането е възможно да е и лентовия кабел който свързва двете половини на телефона, а съвета ми е да го отнесеш или в сервиза на Germanos или в АЛЕКГРУП ако си от София.
Омниаком, разбира се. Все пак се води официялен сервиз на вносителите
-
- Регистриран: 12 фев 2005, 21:45
Да, Омниаком е официален сервиз за Моторола. Обаче първо, че не разбират нищо, второ са доста некоректни в отношенията си с клиентите. Могат да ти държат теллефона 10 дни и накрая ти казват, че е непоправим. В първия гаражен сервиз след това се оказва, че се е скапало захранването на дисплея и ти го оправят за 30 мин.
Поддържат гаранционно и самсунг, благодарение, на което според мен се издържат. Ежедневно им мъкнат по 20-30 гаранционни самсунга само от 2be и за друго нямат време и желание.
Обръщал съм се към тях два пъти за последните 6 месеца и не говоря наизуст.
Поддържат гаранционно и самсунг, благодарение, на което според мен се издържат. Ежедневно им мъкнат по 20-30 гаранционни самсунга само от 2be и за друго нямат време и желание.
Обръщал съм се към тях два пъти за последните 6 месеца и не говоря наизуст.