За фенове на СОНИЕРИКСОН
Re: За фенове на СОНИЕРИКСОН
Awe hora Se sa dobri v praveneto na telefoni!PEIZNAVAM SI!!!
За Ериксон незнам,но аз съм от 4 години с Sony J6 и съм повече от доволен, е от година го ползвам като втори тел. (с К700и съм вече),но не го оставям перфекен е.
А и SE T610 даде летящ старт на обединението.
А и SE T610 даде летящ старт на обединението.
centur mnogo ti blagodarq,6te opitam malko po kasno.Dano se polu4i ne6to.
Ами значи моето мнение е че Сони Ериксон са много добри и функционални телефони.А най-важното е че са достъпни.Ето един пример:Сега сме 02.07.2006.И в Германос предложение за СЕ К750и за около 380лева.Какво по-хубаво от този телефон на тази цена?2 мегапиксела камера,Ирд,Блутуут,слот,малък,лек,удобен,със сравнително готин дизайн.Има още много функции които не съм изброил,но това мога да кажа.Не че съм фен на СЕ-тата или на някои други,но те всичките марки си имат хубави телефони и за това има разнообразие от модели и цени.Но искам да кажа че според мене на тази цена за това време няма по-добър от СЕ К750и.Самоче има една подробност която почти щях да забравя да кажа.Това че телефона го дават с карта на Глобул,но тя е с около 12 лева такса и с 100 безплатни минути към Глобул и фиксирани мрежи.
Predi imah SE T68i - perfectniq,sega imam SEK750i , no vse mi se iska-pnej az sum dama-neshto po-nejni4ko.
E da ama nqma po-nejen i suotvetno s ekstri kato na K750i,ot koito between sum mnogo dovolna.
Nqma da posegna kum Samsung ili Nokia dokato gi ima Sony Ericsson !!!
E da ama nqma po-nejen i suotvetno s ekstri kato na K750i,ot koito between sum mnogo dovolna.
Nqma da posegna kum Samsung ili Nokia dokato gi ima Sony Ericsson !!!
Da i kato si go kupish shte dadesh 380 i oshte 12mes smetkata i shte ti stane kolkoto da si gokupish svoboden aparat!!!
Но забравяш че ще имаш безплатни мин. към Глобул, айде изчисли ми и тях да видим кое ще излезе по-евтино?
Koe shte izleze po-evtino li?mi nai-veroiatno svoboden
Е да братле така е ,но поне ще имам безплатни минути :)
Излиза около 480 лева като си платиш и сметките за 12 месеца, с глобул смарт, и първите 3 месеца 50% отстъпка, но в бонус ще имаш 100 безплатни минути към номера в мрежата на оператора. Мисля че това 1-та реална промоция в България. Не отстъпка 20-25 лева и договор, а отскъпката е към 70 лева. Затова тази промоция е изгодна