Обща тема ще ми е интересно да чуя няколко коментара !!!
Обща тема ще ми е интересно да чуя няколко коментара !!!
Добър ден, тъй като имам Siemens S65 и на 9 месец се развали и сега е на ремонт реших че ми трябва вече смарт фон обаче не какъв да е а най доброто на пазара до като разглеждах и коментирах тук с вас разбрах че 9100 на Qtek е нещо съвсем яко , добре тогава хората защо си купуват самсунг или сименс който струват 700лв и нямат нито 1 готина екстра ? някой ако има обеснение за това ще ми е много интересно.
Re: Обща тема ще ми е интересно да чуя няколко коментара !!!
6toto e silno slqnceto.
защото...
Защото има различни хора с различни изисквания. За някой не са важни функциите на Qtec-a при положение, че батерията му държи 1 ден. На други искат камера - нещо което този смартфон има колкото да отбие номера.
Ако си сериозен бизнесмен не ти трябва смартфон - трябва ти издръжлива машина - да я скъсваш от говорене всеки ден, да ти помни контактите и календар евентуално. Тоест трябва батерия - останалото си е играчка, сериозен бизнесмен няма да седне да ти инсталира приложения я.
Смартфоните са играчки и винаги ще бъдат -
те са за тинейджъри и хай-тек потребители, не за бизнесмени, не и за обикновени хора.
Има хора който и алармата на телефон а си не знаят откъде се пуска, следователно и това не им трябва - камо ли всевъзможните други екстри.
Вие повечето тука сте лапета и се впечатлявате
от екстрите... телефона преди всичко трябва да е телефон- ако не може да върши това както трябва, тогава всички екстри отиват на майната си...
За съжаление си падате по-лъскавото, но има
и други неща който трябва да се гледат...
не казвам че 9100 е лош -даже напротив, ама дори
и него не можете да оцените.
Ако си сериозен бизнесмен не ти трябва смартфон - трябва ти издръжлива машина - да я скъсваш от говорене всеки ден, да ти помни контактите и календар евентуално. Тоест трябва батерия - останалото си е играчка, сериозен бизнесмен няма да седне да ти инсталира приложения я.
Смартфоните са играчки и винаги ще бъдат -
те са за тинейджъри и хай-тек потребители, не за бизнесмени, не и за обикновени хора.
Има хора който и алармата на телефон а си не знаят откъде се пуска, следователно и това не им трябва - камо ли всевъзможните други екстри.
Вие повечето тука сте лапета и се впечатлявате
от екстрите... телефона преди всичко трябва да е телефон- ако не може да върши това както трябва, тогава всички екстри отиват на майната си...
За съжаление си падате по-лъскавото, но има
и други неща който трябва да се гледат...
не казвам че 9100 е лош -даже напротив, ама дори
и него не можете да оцените.
защото аз например не се кефя изобщо на такива големи смартфони, ами гледам гсм-а ми да се побира лесно в джоба на дънките. затова предпочитам нещо по-малко и стилно, по простичко. За какво ми е Qtek като по телефона само говоря, е и снимам, най много някоя забавна мелодийка да кача.
skin_bg ako razbirash ot tezi neshta shte te pomolq da vleznish v skype ili icq i da me namerish da te porazpitam malko
icq: 110991001 blagodaria ti predvaritelno iskam da chuia ot poveche hora poveche za smart fonite i tochno koi e vuzmojno nai gotinia!!
icq: 110991001 blagodaria ti predvaritelno iskam da chuia ot poveche hora poveche za smart fonite i tochno koi e vuzmojno nai gotinia!!
Re: защото...
Defs nameri me na icq: 11001001
ili skype: bmafiaw pls da mi obesnish nqkolko neshta za PDA-ta i smart foni ako razbirash
ili skype: bmafiaw pls da mi obesnish nqkolko neshta za PDA-ta i smart foni ako razbirash
съжалявам ама аз абсолютно нищичко не разбирам от смартфони, един път разглеждах един Qteк.... много сложно ми се видя, на мен ми трябва нещо с което да говоря повечко и най много аларма и калкулатор. но си има хора които си нямат друга работа и си качват разни неща по телефона, по-добре да изведеш некоя мацка на кафе отколкото да висиш и с часове де си качваш програми на телефона.
Anarki,zapo4vash tema za koqto tuk se govori vseki po4ti vseki den.Zna4i Smartfonite i PDA-tata sa neshto dosta razli4no po svoqta funkcionalnost ot obiknovenite GSM-i.Nai-vajnoto e oba4e-kakvo samiqt ti iskash i tursish.Razlikata mejdu GSM,PDA i Smartfon e,4e purvite nqmat operacionna sistema,koqto moje da obnovqva softuera na telefona,a imat sobstvena,koqto ne poddurja softuerni dobavki(
programi imam predvid)
s izklju4enie na nqkoe i drugo JAVA-prilojenie.Nai-visokiqt produkt e PDA,zashtoto funkcionalno e nai-dobroto reshenie i programnoto osigurqvane za nego e dosta dobro.Pritejava otli4ni harakteristiki,koito go otli4avat to gsm-ite i po-malko ot smarfonite.
Pri PDA i Smartfonite razlikite ne sa osobeno golemi,moje bi samo v tova,4e PDA-tata sa suzdadeni za profesionalni celi i za hora,koito naistina imat nujda ot tqh i znaqt kak da izpolzvat vsqko prilojenie.Moje da pitash za vsi4ko koeto te interesuva.
programi imam predvid)
s izklju4enie na nqkoe i drugo JAVA-prilojenie.Nai-visokiqt produkt e PDA,zashtoto funkcionalno e nai-dobroto reshenie i programnoto osigurqvane za nego e dosta dobro.Pritejava otli4ni harakteristiki,koito go otli4avat to gsm-ite i po-malko ot smarfonite.
Pri PDA i Smartfonite razlikite ne sa osobeno golemi,moje bi samo v tova,4e PDA-tata sa suzdadeni za profesionalni celi i za hora,koito naistina imat nujda ot tqh i znaqt kak da izpolzvat vsqko prilojenie.Moje da pitash za vsi4ko koeto te interesuva.
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Da ama bateriqta mu darji 1 den, a ne dai si boje da go izpusnesh.....
Изпускането на моя qtek S110 преди 2 месеца от джоба на асфалта доведе до драскотина по панела и падане на капака на батерията заедно с батерията. оттогава никакъв проблем не е имал.
Батерията при ползване само като телефон държи 3 дни. при гледане на 3 часа филми изкарва 1 ден. от пълна батерия до празна батерия телефона издържа възпроизвеждане на пълен екран с включен backlight 4 часа и 20 минути. след това му остава батерия за 6-7 часа стендбай и 5-6 разговора.
Батерията при ползване само като телефон държи 3 дни. при гледане на 3 часа филми изкарва 1 ден. от пълна батерия до празна батерия телефона издържа възпроизвеждане на пълен екран с включен backlight 4 часа и 20 минути. след това му остава батерия за 6-7 часа стендбай и 5-6 разговора.