Forza Italia
Re: Да живее корупцията!
4estito na jabarite !
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Гана заслужаваше повече титлата
Не за първи път ми се случва реалността да надмине фантазиите ми. Дали ми липсва фантазия или светът стана абсурден - не знам.
Но едно е сигурно - това е най-измисленият световен шампион по футбол в историята на този спорт. То не бяха спестени картони, засади, греди, тупкания на топката по голлинията, съдийски рамена...
Като си спомня преди 4 години какви крокодилски сълзи ронеха разни пишман-експерти и корифеи след като Корея АБСОЛЮТНО ЗАСЛУЖЕНО ги отупа с 2:1... чак смешно ми става.
Най-симпатичния отбор беше Гана, и само липсата на опит и респекта от мързеливите звезди на "Селесао" ги спря от пълния фурор. Жалко... нищо ново под слънцето.
Но едно е сигурно - това е най-измисленият световен шампион по футбол в историята на този спорт. То не бяха спестени картони, засади, греди, тупкания на топката по голлинията, съдийски рамена...
Като си спомня преди 4 години какви крокодилски сълзи ронеха разни пишман-експерти и корифеи след като Корея АБСОЛЮТНО ЗАСЛУЖЕНО ги отупа с 2:1... чак смешно ми става.
Най-симпатичния отбор беше Гана, и само липсата на опит и респекта от мързеливите звезди на "Селесао" ги спря от пълния фурор. Жалко... нищо ново под слънцето.
Re: Гана заслужаваше повече титлата
prav beshe ama i sadiata oshteti Francuzite!!!!
-
- Регистриран: 16 фев 2006, 20:37
Re: Forza Italia
Не подкрепям Италия и не знам за каква корупция говорите,но на тия никой не можа да им вкара гол от игра.Автогол срещу Сащ и измислена дузпа за ФР.-затова-евала!!!!!
Re: Forza Italia
AWE ARE FORZA ITALIA !!! DRUGITE KOITO NE SA STANALI SHAMPIONI DA SI MULCHAT !!!