Айде стига вече...
-
- Регистриран: 15 ное 2004, 05:36
Айде стига вече...
Обръщам се към тези, който постоянно си хвалят телефоните и спорят СЕ или Нокиа е по добра марка:
Ае стига вече бе хора, прекалявате вече, то тва ващо вече не се издържа. Всяка втора тема вече е спор между марките. Не чаткате ли примерно че човек който харесва Нокиа, колкото и да го убеждаваш че СЕ е по добро той няма да те разбере.
Немога да разбера защо се опитвате да убедите другите че понеже ВИЕ ползвате дадена марка, то тя вече е номер 1???
Всеки МОДЕЛ си има предимства и недостатъци, също като нас, хората. Но като гледам така вашите недостатъци са повече от предимствата ви.
СТИГА!
Ае стига вече бе хора, прекалявате вече, то тва ващо вече не се издържа. Всяка втора тема вече е спор между марките. Не чаткате ли примерно че човек който харесва Нокиа, колкото и да го убеждаваш че СЕ е по добро той няма да те разбере.
Немога да разбера защо се опитвате да убедите другите че понеже ВИЕ ползвате дадена марка, то тя вече е номер 1???
Всеки МОДЕЛ си има предимства и недостатъци, също като нас, хората. Но като гледам така вашите недостатъци са повече от предимствата ви.
СТИГА!
Re: Айде стига вече...
Аз съм ''ЗА'' въпреки, че доста се забавлям четейки коментарите на юзерите :-)
Но няма смисъъъъъъл.
Но няма смисъъъъъъл.
-
- Регистриран: 15 ное 2004, 05:36
Знаеш ли колко полезна би била тема от рода на "Кой на колко години е във форума"
Такава тема би била отговор на много въпроси, но няма смисъл да се пуска щото никой не би отговорил честно за съжаление...
Такава тема би била отговор на много въпроси, но няма смисъл да се пуска щото никой не би отговорил честно за съжаление...
Може и да полезна, но за мен няма особено значение. По постовете на юзерите мисля, че съм си изградил някаква що годе добра представа и за години и за ''experience'' :-)
ми вместо да си губим времето в писане на глупави теми и още по-глупави отговори, да излезнем навънка, на въздух, и да изпием по една приятелска бира!!!
E аз пък в тоз момент съм на плажа и пия кола.
С телефон или с лаптопче си?
с лаптопче и novo.bg
Добре, мрежата им къде има покритие?
Левски заради студентите, то и аз живея там в панелките, около воена болница защото има пряка видимост и ми хваща и на вилата, офицерския плаж, морската градина на някой места, най вече около входа и пантеона, спортна зала, и около хотел черно море, но ако си на по -високо, не на пътя. От други места не съм пробвал,и един ваучър от 5 или 10 лева с Opera 9 без да зарежда картинки.