ima li sravnenie 6230 s k750 ??? tfa e bez slisal
ako ne ste razbrali k750 e telefona
6230i vs 6600 vs K750
Re: K750
awe ov4i mai ti si ov4i mn zdrave ima6 kato drunka6 gloposti,4e sled 8 4asa 6230i nemoje da napravi snimka!mn dobri snimki pravi,no nemoje da se sravnqva za6toto e 1.3 dokato na k750 e 2mp taka 4e nqma baza za sravnenie!no otkum displei nokia bie k750 sus svoite 208 po 208 to4ki sre6tu 176 po 220 to4ki!Ta v kraina smetka ednoto za smetkna na drugoto!
Re: K750
pich ti opredeleno ne si naiasno
samo pogledni kolko xora veche napisaxa k750i
are stiga s glupostite ne me interesuva toia kakvo shte si vzeme
prosto k750>>>>>>>>>6230i za kakvo mi se inatish be
xaide prodyljavai da kazvash na chernoto bialo
samo pogledni kolko xora veche napisaxa k750i
are stiga s glupostite ne me interesuva toia kakvo shte si vzeme
prosto k750>>>>>>>>>6230i za kakvo mi se inatish be
xaide prodyljavai da kazvash na chernoto bialo
-
- Регистриран: 27 яну 2006, 08:52
Re: 6230i vs 6600 vs K750
{}
Sa ta ispapkam sladurce :-)
Nokia 6230i
14 оферти
цена от 418 лв. до 1020 лв.
Sony Ericsson K750i
12 оферти
цена от 408 лв. до 469 лв.
Нещата отиват към темата Intel vs AMD :-)
Или Business VS Fun телефон. Изобщо не е сериозно да се сравняват и съжалявам че се намесих в поредната пубертетска дискусия.
Ако цената не ви говори нищо...
Оценката на всеки от приятелите ми, който има такъв телефон (к750i) е "Става".
Другите, които имат 6230i казват "Ми, NOKIA, какво повече искаш?!?"
Аз имам 6230i. И с колегите в офиса говорих. Масово се оплакват от джойстика, че за 3 месеца се е скапал. Тези, които са фенове на SE казват, "Абе пич, кво се занимаваш с глупости, това е телефон нисък клас, ако вземаш нещо, вземай P или T серия, K750i е дърво".
Така, че ако става въпрос за пуберски изпълнения - K750i е TOP Choice :-)
Та, каква информация ми предлагаш да попрочета? Дай някой reference.
BTW, намесването на Symbian телефон с тези двата по какъв случай е? Освен това е и по-стар. Ако не беше толкова объл можеше него да си взема вместо 6230i. Да не говорим, че сигурно е и по-качествен...
PS Това за "чалнат" и "малоумник" няма да го приемам лично :-) Или както казват хората "Не се занимавай с глупаци! Първо ще те свалят до нивото си, после ще те бият с опит!" Едва ли ще го разбереш...
Sa ta ispapkam sladurce :-)
Nokia 6230i
14 оферти
цена от 418 лв. до 1020 лв.
Sony Ericsson K750i
12 оферти
цена от 408 лв. до 469 лв.
Нещата отиват към темата Intel vs AMD :-)
Или Business VS Fun телефон. Изобщо не е сериозно да се сравняват и съжалявам че се намесих в поредната пубертетска дискусия.
Ако цената не ви говори нищо...
Оценката на всеки от приятелите ми, който има такъв телефон (к750i) е "Става".
Другите, които имат 6230i казват "Ми, NOKIA, какво повече искаш?!?"
Аз имам 6230i. И с колегите в офиса говорих. Масово се оплакват от джойстика, че за 3 месеца се е скапал. Тези, които са фенове на SE казват, "Абе пич, кво се занимаваш с глупости, това е телефон нисък клас, ако вземаш нещо, вземай P или T серия, K750i е дърво".
Така, че ако става въпрос за пуберски изпълнения - K750i е TOP Choice :-)
Та, каква информация ми предлагаш да попрочета? Дай някой reference.
BTW, намесването на Symbian телефон с тези двата по какъв случай е? Освен това е и по-стар. Ако не беше толкова объл можеше него да си взема вместо 6230i. Да не говорим, че сигурно е и по-качествен...
PS Това за "чалнат" и "малоумник" няма да го приемам лично :-) Или както казват хората "Не се занимавай с глупаци! Първо ще те свалят до нивото си, после ще те бият с опит!" Едва ли ще го разбереш...
Re: Ей,тъп фен na tuxli,отивай са гръмни
i kak se slusha misuka ot 6230i mai samo s hand-free????
ei ovchi vzemi se grymni be
tokova li ne mojesh da proumeesh che k750 e mnogo po dobro 20 choveka ti go napisaxa veche ti si si prosto gumena glava tova e
ei ovchi vzemi se grymni be
tokova li ne mojesh da proumeesh che k750 e mnogo po dobro 20 choveka ti go napisaxa veche ti si si prosto gumena glava tova e
Re: Ей,тъп фен на Мони Звериксон,отивай са гръмни
Да но повечето функции на Нокиата не ти трябват.Определено от тези два модела СЕ-то е по-добър.А като чуя за 6600 ми става смешно.
Re: 6230i vs 6600 vs K750
Абе моля ти се.Нокиа и звук.ХаХа.Мога да кажа на всичките тухломаняци че СЕ-то вади по-добър звук от Нокиата.