Ако не бях писал нито 1 отговор в тази тема , затова че съм "спечелил" щях ли да получа изобщо някаква "награда" ?
"..ne stava duma za teniskata, a za printsipa." - за какъв принцип става въпрос ?
"Vseki vinagi si e poluchaval nagradite ot MobileBulgaria i vinagi shte si gi poluchava... '' - да , само , че в моя случай , ако не бях писал мнение какво щях да "получа" ?
Неморално е да се "забравят" феновете на MobileBulgaria
Готови ли сте за "Мобилно лято"?
-
- Регистриран: 05 фев 2004, 11:49
Re: ?
centur,
можем да изпратим тениската само и единствено ако си изпратиш адреса - нещо, което от "5 юни до 18 юли" все още не си направил.
Поздрави
Милена Тръпчева
Web директор
можем да изпратим тениската само и единствено ако си изпратиш адреса - нещо, което от "5 юни до 18 юли" все още не си направил.
Поздрави
Милена Тръпчева
Web директор
Centyr ne se zaqjdai s horata-moje da sa se obarkali ili pak nqkoi da ne si e svar6il rabotata nqkade po verigata-slu4va se -osobeno ako ima6 32000 regnati usera i si4ki pra6tat po kolkoto se moje pove4e otgovori za da spe4elqt-da pregleda6 si4ko i otsee6 ne e lesno.Drugoto koeto e 4e horata moje da sa tiq pratili ama kuriera da ne e donesal-bil sam kurier .....o6te imam teniski ot svoge...i govorim za ka6on...
Taka 4e horata ti predlagat solution-TAKE IT OR LEAVE IT .Ne se zaqjdai s tqh-vij 4ak web directora ti e pisal-koeto e pohvalno-pak i s lekota moje6e da ti zatriqt temi4kata-ama se o6te e tuka!!!
Taka 4e horata ti predlagat solution-TAKE IT OR LEAVE IT .Ne se zaqjdai s tqh-vij 4ak web directora ti e pisal-koeto e pohvalno-pak i s lekota moje6e da ti zatriqt temi4kata-ama se o6te e tuka!!!
"Моля, изпратете в отговор на това писмо телефонен номер, на който да се свържем с Вас, за да уточним как да Ви изпратим наградата. Екипът на Mobile Bulgaria " - дал съм телефония ми номер (мобилен) и до ден днешен никой не ми се е обаждал (постоянно е включен) . Тъй като в писмото ви не пише да си дам адреса , затова не съм го споменал в отговора ми . Няма да се учудя , ако темата или мненията ми бъдат изтрити .
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм