Вече е окончателно - няма да се удължи далаверата с фрий примите. Дотука беше. Преди малко звънях на *88 и оттам ми казаха буквално "вие какво искате, не ви ли стига досега, няма да има продължение".
Да поплачем сега :)))
.... и на 1 август - към Вивател или Глобул.
Дайте съвет.
Ще продължат ли Фрий примите ??
-
- Регистриран: 26 юни 2006, 22:08
Re: Ще продължат ли Фрий примите ??
естествено на вивател.6 лв.такса 300 мин към вивател.или 7,20 лв.такса 200 мин. към вивател и 50 мин. към бтк.0.43 към другите и 0.21 към вива и бтк
-
- Регистриран: 26 юни 2006, 22:08
Това план ЗАЕДНО ли е? Четох за това ЗАЕДНО, но така и не разбрах подробности. Кой план ми препоръчваш?
Или на предплатена?
Ровя из сайтовете, ама не мога да си избера.
Или на предплатена?
Ровя из сайтовете, ама не мога да си избера.
несъм фен на Globul, но за момента май това ми се струва наи добре
http://www.globul.bg/bg/postpaid.05.html?posm=5
иначе аз си оставам на Prima не говоря толкова много ако говоря до 2-3мин на ден си е по-добре 19ст. в група от 5 абоната на Мтел и 45ст.към останалите. На Прима класик, ваучера които зарежда за 30лв.струва 25лв аз си го зимам за 23лв
Най-важното:неплащаш месечни такси такси
http://www.globul.bg/bg/postpaid.05.html?posm=5
иначе аз си оставам на Prima не говоря толкова много ако говоря до 2-3мин на ден си е по-добре 19ст. в група от 5 абоната на Мтел и 45ст.към останалите. На Прима класик, ваучера които зарежда за 30лв.струва 25лв аз си го зимам за 23лв
Най-важното:неплащаш месечни такси такси
няма да има продължение
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ