zaslujava li si da si vzema 6280 pred n70 izglejda mi dosta dobur s po gubav displey(pove4e pixeli) zvuk po-dobur a ie guzarski slaider. vie kakfo shte kajete molqvi za pomosht shtoto kato si kupq tel skoro ne mislq da go smenqm . zatova iskam da e vuzmojno nai-dobroto... ina4e kato izklu4im funkciite na symbiana(koito nqma da gi polzvam pone pove4eto) mai 6280 e po-dobre. blagodarq
s uvajenie Zlatkov
molqvi za help
Re: molqvi za help
Ами преди 2-3 месеца и аз бях пред същата дилема... N70 или 6280... Но тъй като не ми е нужно чак толкова да ползвам операционна система на телефона, който го използвам предимно за основното му предназначение (говорене) избрах 6280... Доволeн съм от избора си... Плюсове: голям и хубав дисплей, хубав звук, прилични снимки (поне тези на добра светлина стават наистина хубави), видеоклипове с изключително качество (не съм виждал друг телефон да прави толкова добро видео), безпроблемна връзка с друг телефон или PC, по-добър дизайн (поне на мен повече ми харесва), телефона го ползвам с карта от 1 Gb, която в момента е пълна наполовина, до сега никакъв проблем в работата на телефона. Минуси: малък луфт между двете части на телефона (минимален е, мен не ме притеснява, но просто го отбелязвам) и може би поради тази причина при вибрация телефона леко бръмчи, единствено при работа със снимките, които си направил се забелязва едно забавяне на телефона (около 2-3 сек, може би защото снимките стават около 600-800 Kb) в другите менюта няма никакъв проблем достатъчно бързо е. Това се сещам за сега. Батерията при мен издържа 2 дена. Това е с около по 1 час говорене на ден, 10-15 мин. камера и около 30 мин. ползване на bluetooth.
blagodarq ti! tfa naistina e dosta vajna informaciq za mene. zashtoto i az sum kakto tebe operacionnata systema(symbiana) ne mi trqbva a drugite ekstri sa sushtite kato kamera video displei golqm i taka natatuka. a toq luft my2te 4asti mojebi e normalen(pri po produljitelno polzvane) a dr. kazva6 4e zabavq kogato vlizash v menuto na snimkite ... a kato gi smenqsh? kak e pak li zabavq
Забавяне има единствено, когато влизаш в галерията със снимките и когато излизаш. След това, като ги разглеждаш една по една забавяне почти няма...
blagodarq ti :) tfa me interesuvashe ... shtoto ako ima i bavene kato razglejdash snimkite kato dr. po-stari telefoni stava grubo :) blagodarq ti pak