Нов телефон до 300лв.
Нов телефон до 300лв.
Здравейте.Търся си нов телефон с цена до 300 лв. но понеже има вече толкова марки и модели не мога да си избера. Не търся непременно извесна марка, а телефон със добър software без бъгове, с дисплей от 65к минимум. Камерите и MMC картите не са задължителен елемент. До сега съм прегледал някой от моделите на Nokia и Siemens от този ценови клас, но нищо не знам за другите марки.
Re: Нов телефон до 300лв.
po-dobre vzemi sony ericsson K300i ili samsung X660, siemens- ite sa pulni bokluzi
Shtom iskash da e evtenichak i s funkcii vij SE.
Novite k310 i k510 nz na kakvi ceni sa se ustanovili no ne trabva da sa mnogo visoki a ako sa prekaleno skapi savetvam te da si vzemesh SE K700 star no se e dokazal che za parite si e dobar.Moq savet e da saberesh oshte storina leva i da si vzemesh K750.
simensite kakto kazaha predi men sa bokluci osobenno tezi koito sa si 4isti siemens-i(cx75)
Novite k310 i k510 nz na kakvi ceni sa se ustanovili no ne trabva da sa mnogo visoki a ako sa prekaleno skapi savetvam te da si vzemesh SE K700 star no se e dokazal che za parite si e dobar.Moq savet e da saberesh oshte storina leva i da si vzemesh K750.
simensite kakto kazaha predi men sa bokluci osobenno tezi koito sa si 4isti siemens-i(cx75)
SonyEricsson К700 е идеален, Sagem My6-2 това са идеални телефони за тези пари. Моя съвет е да си вземеш един от тези двата телофна.
SE K600, K608, V600, Z530i
Мото L7
Мото L7
Благодаря за мненията. А какво ще кажете за Nikia-моделите от този клас? По - добри ли са от посочените модели на SE.Като правих сравнение за сега K700i ми допада най-много, но се притеснявам да купя телефон от 2004г.
П.С. Дадох 300 лв. като горна граница. Просто психически не съм готов да дамо повече от 300лв. за нов телефон. Първият ми телефон-с който карам и до сега Siemens M55 го взех за 250лв.
П.С. Дадох 300 лв. като горна граница. Просто психически не съм готов да дамо повече от 300лв. за нов телефон. Първият ми телефон-с който карам и до сега Siemens M55 го взех за 250лв.
Nokia 5140i - много слаб дисплей и малко памет иначе е мноо корав :-)
Най-добрият вариант според мен е СЕ к600, към 320-330лв., но пък е екстра и е 3G
Най-добрият вариант според мен е СЕ к600, към 320-330лв., но пък е екстра и е 3G
хубавите Нокии са доста над 300 лева вземи SE
А каква е основната разлика м/у К600 и К608?