Нов телефон до 300лв.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Re: Нов телефон до 300лв.
Ако не държи на дизайна на Moto SLVR L7 може да спести около 70 лева и да вземе V360 - те са функционални близнаци.
k608 e malko po-dobre na vyn6en vid i e praven za H3G(Hutchison) - ENGLAND, moje bi e kodiran, no do kolkoto znam gi razkodirat v BG. Ako go kupuva6, proveri dali Radioto na k608 e OK!
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Не бих бил толкова краен. Последните серии на Siemens (6x/7x) имат два основни проблема - вреслив звук и слаба батерия при слаб сигнал.
Иначе имат най-добрите и удобни менюта. При доста SE например човек няма как да си разгледа увеличено (zoom-не) вече заредени картинки и снимки, много нямат настройка на яркостта на дисплея; нямат флаш-SMS и др.
Иначе имат най-добрите и удобни менюта. При доста SE например човек няма как да си разгледа увеличено (zoom-не) вече заредени картинки и снимки, много нямат настройка на яркостта на дисплея; нямат флаш-SMS и др.
az sas sagema ne sam imal nito edin problem do momenta a moq priqtel si pazi mnogo gsma darji go v silikonovo kalafche i ne go e izpuskal a vs3 go znam samo ot neta i ne tvardq che e dodar
-
- Регистриран: 29 дек 2005, 19:34
Sony Ericsson Z530i