6230i, help
Re: 6230i, help
И аз да добавя нещо, макар че прочетох доста полезни съвети при покупката. Първо предупреди човека като се срещате да е заредил батерията на телефона напълно за да може да направиш тест колко ще издържи на разговор. Просто набери автоматичните оператори и си играй с опцииите там - натиснете 1 за това, 2 за онова и т.н. Второ въведи *#92702689# и разгледай какво пише там, най-вече гледай лайф таймера колко часа разговори има и версията на софтуера мисля че последната е 3.80 ако е с нея най-вероятно телефона наскоро е правил проблеми и е ходил в сервиз, но пък може и собственика му да е бил манияк на тема последн софтуер и затова да го е сменил. И трето и според мен най-ценно върви с някой който разбира повечко:)
като взимаш тел втора ръка наистина е добре да направиш няколко разговора и да пробваш батерията да отвориш задния панел и да провериш дали тя е оригиналната за модела...набери и *#0000# да видиш версията на софта и дали е 6230 или 6230i.
Обърни малко внимание и на джойстика: при 6230i копчето за "OK" e етделено от стрелките на джойстика, това лесно може да се прекрие с копчета от 6230 но все пак обарни внимание. При набирането на *#0000# имай в предвит че 6230i е модел от 2005 а 6230 е модел от 2003.
а резолюцията на 6230и каква му е? и каква е разликата от тази на 6230?
ама в тоя лаиф таймер не пи6е колко време е говорено от въпорсния тел... или ти ми говори6 за вътре в менюто на телефона от записите на разговорите?
а някой знае ли до каква степен би могла да му падне цената до месец-два? на 6230и става дума...
Дори и да падне няма да е с повече от 10-20 лв.
Цените падат много бързо. Не знам ти за колко искаш да го купиш обаче аз преди 3-4 месеца го взех за 350лв. (за 2ра ръка говоря). Сега като видях колко е паднала цената се ужасих ;) А разликата м-ду 6230и и 6230 са:
1 На 6230и камерата е 1.3 мп
2 Дисплея е с голяма резолюция 208х208 ще видиш веднага разликата с другите
Това са основните разлики които ще забележиш от пръв поглед. Аз също мисля че тел. 2ра ръка е най-добрия избор.
1 На 6230и камерата е 1.3 мп
2 Дисплея е с голяма резолюция 208х208 ще видиш веднага разликата с другите
Това са основните разлики които ще забележиш от пръв поглед. Аз също мисля че тел. 2ра ръка е най-добрия избор.
ne vqrvam noviq da e po-dobra ryka ot tozi vtora upotreba.. vse pak nali e nov, no 4uvam 4e tiq ot mtel bili golemi glupaci i davali preebani tel. taka 4e maj i na noviq ne moje da mu se ima vqra.
Еми така е. Не че 2ра ръка е по-добре от нов ама тел. от Мтел никога. Първо са много по скъпи, второ един приятел си взе 6230и от Мтел и на втория месец му спря звука, звъненето и вибрацията. Като отиде му казаха че чакат от Нокиа нещо като ъпдейт. И се изчака докато дойде ;)