Ползвате ли Wi-Fi извън офиса/дома си?
Ползвате ли Wi-Fi извън офиса/дома си?
какво е това
Re: Ползвате ли Wi-Fi извън офиса/дома си?
Що не търсиш във форума преди да пускаш нова тема? Скоро - преди десетина дена имаше подобна тема. http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=108700&cat_id=1&view=0&offset=0
Какъв е смисъла като се захапе една тема и да се пускат десетина подобни теми, които по нищо не се отличават от първата?
Какъв е смисъла като се захапе една тема и да се пускат десетина подобни теми, които по нищо не се отличават от първата?
Нямам и не ползвам...Иначе това е безжичен и безплатен интернет,но трябва да си на някой хот спот за да го ползваш...
-
- Регистриран: 17 фев 2006, 22:57
До скоро ползвах уаерлес в бившата ми квартира в бургас! Една машина с server 2003 и непосредствено след нея рутер US.Robotics WiFi 100Mbit(закупен от usa), вързана една машина с лан кабел и 2 лаптопа вързани уаерлес! На моя лаптоп compaq armada бях с pcmcia карта robotics turbo 125Mbit (usa) a съквартиранта ми с вградена на неговото sony vaio! Значи апартамента беше панелен 110кв.м. и нямаше проблеми със силата на сигнала! Общо взето си е голяма газария и е много удобно, макар да е малко кофти за прехвърляне на обемисти данни и особенно като си през 3 стени от рутера!
-
- Регистриран: 03 авг 2006, 12:39
abe nqkoi moje li da mi kaje kak da si sinhroniziram tozi model telefon s pc-ty i ako imate nekakva programa molq vi pratete mi q :}
Да беше написала КОЙ модел ?!??!?
-
- Регистриран: 03 авг 2006, 20:38