Как стоят нещата с куриерските фирми?

naskorullez
Регистриран: 14 юли 2006, 23:33

Как стоят нещата с куриерските фирми?

Мнение от naskorullez » 01 авг 2006, 12:28

Привет!
Как стоят нещата с куриерските фирми? Вчера си изпратих Апаратчето по куриер до Сливен. Искаха ми го,да го пратя с наложен платеж,от офиса в Овча Купел 2 в София 'ЕКОНТ ЕКСПРЕС".
Изпратих го. Взеха ми само имената.Дадоха ми едно листче,като един вид документ и казаха,че до 24 4аса е при него и след това до 24 часа парите ще мога да си взема.Дефакто пратих вчера и в сряда да отида в офиса пак. МИсълта ми е сега в сряда като отида(те казаха,че аз трябва да си ходя,не друг,тъй като аз съм го пратил и аз трябва да си взема парите/телефона). Като отида утре,трябва ли да нося лична карта?ЕГН нещо ще ми записват ли? кажете ми, които е пращал от офиса и после е отивал да си вземе пратката или парите как стоят нещата със взимането! Изискванията какви са?

naskorullez

Re: Как стоят нещата с куриерските фирми?

Мнение от naskorullez » 01 авг 2006, 13:03

Е защо никой не ще да ми каже ? Никой ли незнае?

radotomov
Регистриран: 27 апр 2006, 11:40

Мнение от radotomov » 01 авг 2006, 13:15

Аз лично ползвам Еконт и като изпратя нещо с наложен платеж след 2-3 дни идват направо в офиса ми и ми носят парите!

OrPoMeH_KuT
Регистриран: 01 авг 2006, 10:11

Мнение от OrPoMeH_KuT » 01 авг 2006, 13:15

Аз лично не съм имал взаймоотношения с тези фирми, но те поздравявам за добрата тема, защото найстина ще е от полза за всички нас ако стане изпращането по достъпно.

radotomov
Регистриран: 27 апр 2006, 11:40

Мнение от radotomov » 01 авг 2006, 13:16

Един съвет!Снимай си двустранно личната карта преди да дойдат куриерите!

KID_ROCK
Регистриран: 01 дек 2004, 18:44

Мнение от KID_ROCK » 01 авг 2006, 13:20

Batko znachi niama da imash problemi s ECONTA znachi az sushto kato teb izpratih edin GSM choveka si go vze plati go i na drugia den parite biaha pri men ... no do kolkoto razbrah vsichko e stanalo v ramkite na 12h... inache drugo kakvo moga da ti kaja triabva tozi otsreshta da si vzeme gsm-a inache i ti niama da poluchish pari... okolo edin den sled kato choveka otsreshta ti e platil telefona ti shte mojesh da si poluchish parite.... tova e
za da si poluchish parite triabva da si nosish listcheto koeto ti dadoha i lichnata karta... tova e haide kusmet ;-)
i btw kakvo mu pravi ..... prosto pitam

chr1sty
Регистриран: 17 апр 2006, 17:13

Мнение от chr1sty » 01 авг 2006, 13:21

da,temata e naistina dobra.Koito ne e zapoznat shte nauchi neshto novo i shte ima vazmojnost da reshi dali da polzva kurierskite uslugi ili ne.
No radotomov, ne razbrah,zashto mu kazvash da si snima i ot 2te strani lichnata karta ? Ne razbrah :-)

Az sam izprashtal,no sam gi vikal ot vratata mi i posle si mi gi nosiat do vratata.Ne mi iskat lichna karta.Samo imeto i adresut mi.Tova e. A kato go izpratish ot ofis - ti si go vzimash na mqsto - edin vid,do poiskvane! Taka,che i adres nqma da ti iskat predpolagam,oshte po-malko EGN.No vse pak neznam.
Neka nqkoi koito ot ofisa e prashtal i poluchaval da kaje

naskorullez

Мнение от naskorullez » 01 авг 2006, 13:25

Мерси на всичките,но пак не разбрах 1 нещо. Личната карта трябва да я нося - ОК. Но ЕГН-то ще ми го записват ли ?
KID_ROCK какво му правих ли?Не разбрах въпроса :-) Телефона ми беше Нокия 6681 , и сега не знам дали го е взел. Не ми се е обадил човека.Нито от Еконт. За пръв път ми е и не са ми ясни нещата.
А относно темата - дано послужи за добри цели наистина :-) Дано свърши работа и на други хора,които се интересуват от куриерските фирми и те първа ще пращат

KID_ROCK
Регистриран: 01 дек 2004, 18:44

Мнение от KID_ROCK » 01 авг 2006, 13:38

Ami da pravilno si mi razbral vuprosa prosto mi beshe liubopitno kakva marka GSM si mu pratil...
Lichnata ti karta e hubavo da ia nosish i mislia che shte ti zapisvat EGN-to ili pone ne znam niakude kudeto da ne go zapisvat pri podobni parichni otnoshenia....
a inache izchakai malko iii veche mojesh da mu se obadish i na choveka da pitash kakvo stava poluchil li go e vsichko OK li e zdravo li e bachka li i t.n. prosto da vidish kak stoiat neshtata i nai veche dali mojesh da hodish da si vzemesh parite ... a inache nz dali shte ti se obadiat ako si otishul v tzentralnia ofis a ne te da sa doshli pri teb mislia che niama da ti se obadiat

Stefata
Регистриран: 05 май 2006, 15:45

a telefona na kurierskata firma za ...?!

Мнение от Stefata » 01 авг 2006, 15:46

Edin vupros izvun temata(avtora da me izvini) ama da ne puskam nova...

nqkoi moje li da mi dade na mene telefona vuv Blagoevgrad i v Smolqn na Ekont kak e.. che neshto mi se ebawa www.econt.com ne mi go otwarq :~(

Отговори