Мисля, че не би било зле тук да се отвори една тема за мнения и впечатления от продавачите в борсата...
Re: Мисля, че не би било зле тук да се отвори една тема за мнения и впечатления от продавачите в борсата...
HAIDE SPODELETE MNENIE I VPE4ATLEMIE ZA NIAKOI PRODAVA4 ILI MAGAZIN
Re: Мисля, че не би било зле тук да се отвори една тема за мнения и впечатления от продавачите в борсата...
AZ VE4E SAM SE OTKAZAL OT BORSATA. VE4E MI PISNA,5 ILI 6 PATI PE4ELQ I DO SEGA NE SAM SE ZDOBIL S TEL OT BORSATA.
ти правиш ли разлика между борса и търг?!?
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
потребителят matin пуска нон-стоп фалшиви обяви.DefaultUser написа: ↑11 юли 2005, 11:16...които са от постоянното присъствие. без да съм изчерпателен давам за пример besnia, slav_tel, ceco (mmtelefonica), alexgroup, dachev, заложна къща перфект, заложна къща миси и.т.н. ако сте купували от тях пишете относно качество, скрити дефекти, гаранционно обслужване, издаване на документи и др. да не казвам голяма дума, но тази тема може да се окаже една от малкото смислени и полезни ако решите да споделите впечатленията си.
-
a ot mene nqkoi 6te izkaje li vpe4atlenie :) osven besnia 4e s nego malko se poizlojihDefaultUser написа: ↑11 юли 2005, 11:16...които са от постоянното присъствие. без да съм изчерпателен давам за пример besnia, slav_tel, ceco (mmtelefonica), alexgroup, dachev, заложна къща перфект, заложна къща миси и.т.н. ако сте купували от тях пишете относно качество, скрити дефекти, гаранционно обслужване, издаване на документи и др. да не казвам голяма дума, но тази тема може да се окаже една от малкото смислени и полезни ако решите да споделите впечатленията си.
Доволен съм. Всичко беше по уговорката. Само дето малко се забави с работата,но на всеки може да се случи..разбираемо е... :)
-
Аз съм доволен от теб,пазарувах си един Шарп ГХ25.Сега ако ми намериш и Моторола Е1000 на втора ръка ще бъда още по-доволен!DefaultUser написа: ↑03 авг 2005, 00:39a ot mene nqkoi 6te izkaje li vpe4atlenie :) osven besnia 4e s nego malko se poizlojih
Re: Мисля, че не би било зле тук да се отвори една тема за мнения и вп
Някой има ли впечатления от academic_sf с мейл [email protected]
Хем , че няколко човека ползват мейла и потребителското име
Мерси предварително за отговорите
Хем , че няколко човека ползват мейла и потребителското име
Мерси предварително за отговорите
Re: Мисля, че не би било зле тук да се отвори една тема за мнения и вп
Здравейте и от мен.Аз съм взимал телефони от АлекГруп,Хил,Краката,от M_power също.От всички съм доволен.Коректни са хората.Ако има някой недоволен от мен да пише.От постоянното присъствие тук немога да се оплача - имам в предвид търговците.От клиентите също.Има понякога само някоя изтървана цена - по-скоро безумна но това си е въпрос на търговсик похвати.
Поздрави.
Поздрави.