vivatel 4PLAY
vivatel 4PLAY
Мисля че VIVATEL пуснаха най изгодния пакет предплатени услуги ,Говориш с четирима за 10ст. на минута Като тарефирането е на 30сек. първоначално.Вижте това http://www.vivatel.bg/bg/personal_promo.php?promo=28
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Re: vivatel 4PLAY
Spored men e nai dobre da plashtash 15 lv i da govorish 500 minuti. + 100 sms.
Вярно но това е за хора който не искат да се обвързват с месечни такси,иначе е супер просто се скъсваш да говориш.
ve4e ima takava tema we kioravi li ste
А според мен е най-добре да си вземете 1 Заедно+4play. Така 5 човека ще си говорите за 15 лв на месец. Най-платежоспособния плаща такса и си говори безплатно /в рамките на 500 мин/ с другите, а те говорят помежду си на 10 ст.
Сега ми хрумна, че ако този със Заедно се използва като "централа" /чрез конферентна връзка/ ще може да се свържат няколко групи от 4play :) Но това е само за ултраманиаци ;)
Сега ми хрумна, че ако този със Заедно се използва като "централа" /чрез конферентна връзка/ ще може да се свържат няколко групи от 4play :) Но това е само за ултраманиаци ;)
колко човека могат да говорят конференция?
"В един човек всичко трябва да бъде красиво:и лицето, и облеклото, и душата, и ума."
Антон Палвович Чехов
Антон Палвович Чехов
колко време е активна промоцията да се говори по 0.10 ст между картите предполагам че за една година и после си говориш само на 0.44 някой може ли да каже със сигорност и проблем ли е ако едната карта не се използва
Няма срок за разговорите по 0,10лв между четрите карти. Не е проблем колко от картите ще използваш, може само една или две да ползваш, просто няма да говориш с 4 карти по 0,10лв, а само с 1.
сигорен ли си в тази информация защото обикновенно тези промоции са за по 1 година...