do koga 6te tarpim??

musketar
Регистриран: 16 мар 2005, 15:24

do koga 6te tarpim??

Мнение от musketar » 19 авг 2006, 13:37

do koga 6te tarpim tezi mo6eni4estva ot operatorite? az sam na dogovor kam mtel s 30 bezpl. min kam mtel i 70 kam zatvorena grupa.sega mi doide fakturata i kakvo vijdam?! bezplatnite minuty gi presmiatat v pary kakto na tiah im iznasia i ty gi prispadat ot smetkata.[plu4ava se taka 4e ne sam izgovoril bezplatnite minuty a imam da pla6tam razgovori. moje bi triabvad se potarsi ..ima6e niakakva komisia za za6tyta na potrebitelia.davayte idei! pi4ove-)

vaskoneti
Регистриран: 11 авг 2006, 17:58

Re: do koga 6te tarpim??

Мнение от vaskoneti » 19 авг 2006, 14:30

Значи пич, първо си плащаш сметката на М-телците, сори но е така, след което се снабдяваш с точното и подробно описание на плана на , който си включен към тях. Ако там не са упоменати тези гимнастики, които правят с разните им там изчисления на говорени минути и т.н. имаш голям шанс да ги попритиснеш с Комисията за защита на потребителите. В google им излиза адресът. Но задължително трябва да имаш всичко необходимо за жалбата пред Комисията. Бележки, разпечатки и т.н. Отървах се от тях вече!!!

alskaranne
Регистриран: 03 авг 2006, 20:11

Мнение от alskaranne » 19 авг 2006, 15:35

А бе това сметка за ся нема кяр не си ли е ваучерчето от 15 кинти-за 2-3 месеца:)
в чужбина си е мега постата,там разговорите им идват без пари затуи сички са на сметки,а наште са чакали и да им го **** на Mtel,vivatel i Globul разбира се

stancorotax
Регистриран: 12 юли 2006, 13:34

Мнение от stancorotax » 19 авг 2006, 15:49

pi4, mislia che neshto barkash, ako ne e stanala greshka ot tiahna strana de
30-te bezplatni minuti sa ti kam mtel, ako si govoril da re4em 20 min mtel-mtel, i ostanalite sa ti mtel-drugi operatori, she imash 10 neizgovoreni minuti i ostanalite si se plashtat...vij si smetkata, tam ti pishe kolko min s kvi operatori si govoril
ako ne e taka, na4i naistina si se ebavat, otivash v komisiata za zashtita na potrebitelia, na slaveikov nekade e, i sas si4ki dokumenti- dogovora ti, opisanie na plana ti, smetkata s podrobnata razpe4atka (v mtel.bg ia ima, ama nai-dobre da ti izdadat, za da e oficialen dokument) i kasovata belejka 4e si platil smetkata, i podavash jalba - i she im ebat mamata, shtot mnoo se plashat ot taia komisia, ot opit ti kazvam, ako lajat iaki globi i nakazania she ima, i publi4no moje da se razduha, tai 4e she ti se pomazniat i she reshat problema ;)

Спомениии
Регистриран: 05 фев 2004, 11:49

Мнение от Спомениии » 19 авг 2006, 21:24

Много сериозно си се объркал..или просто плещиш)))
Дай да видим...от сканирана фактура...как приспадат....цитирам: ..."kakto na tiah im iznasia i ty gi prispadat ot smetkata"
Аз пък се ангажирам да ти покажа моя фактура (не една, ако искаш)...в която всичко е приспаданото...изчислено...или каквото още се сетиш...напълно коректно!
И да те помоля...имайки претенции...и обвинявайки...да УВАЖАВАШ!!!! азбуката ни!
"....ima6e niakakva komisia za za6tyta na potrebitelia..." - има си я да..но тя работи с ФАКТИ)))

apolon26
Регистриран: 09 авг 2006, 04:25

Мнение от apolon26 » 19 авг 2006, 21:30

Аз съм от 3 години на Мтел
и досега никога с нищо не са ме лъгали смисал каквото изговоря това плащам.
"В един човек всичко трябва да бъде красиво:и лицето, и облеклото, и душата, и ума." 
Антон Палвович Чехов

Спомениии

Мнение от Спомениии » 19 авг 2006, 21:32

Е аз...от 10))) Също не съм бил лъган))
В интерес на истината...90% от подобните писания..се оказват плещения)))
Не казвам ,че не е имало проблеми...но са били решавани адекватно...

apolon26
Регистриран: 09 авг 2006, 04:25

Мнение от apolon26 » 19 авг 2006, 21:42

Поздрави Спомени
Брей ти си ветеран бре:))
че те във София имаха обхват Мтел в началото :))
преди 10 години:))
как ли е било тогава!
ще ни върниш ли назад
във времето ,
защото съм чувал какви ли не неща
даже че си плащаш като те избират:))
и минутата разговор била по 2-3 лева
така ли е Спомени?
А таксата на месец колко ли е била?
"В един човек всичко трябва да бъде красиво:и лицето, и облеклото, и душата, и ума." 
Антон Палвович Чехов

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 19 авг 2006, 21:49

Да, на времето си купих SIM картата за 500 лева, и струваше нещо от сорта на 3,20 на мин. Първите 7 сек. не се тарифират, после 30сек. ти удрят, и после на всяка секунда, обхвата беше в градовете що годе добре.

Спомениии

Мнение от Спомениии » 19 авг 2006, 22:00

Хммм...това за първите 6 секунди..да..така си беше))...но тарифирането беше на секунда...т.е. говориш 10...тарифират 100))
Карта 300$...не си спомням на какъв абонамент стартирах...универсален?...разговорите бяха под 1лв/мин ( ще проверя дали имам някоя запазена фактура от онова време ) не си спомням каква беше цената на 1 мин (((
Извън София се ходеше с мобифон))

Отговори