Гати гаранцията,егати сервиза-епопеята на М75
Гати гаранцията,егати сервиза-епопеята на М75
Случката е следната.На 10.07.2006 си взвх нов Сименс М75 . Работи точно 4 дена.Отидох в магазина и те съответно ми взеха телефона за ремонт.Казаха че ще ремонта ще отнеме до 1 седмица....След като мина седмицата ми се обаждат да ми кажат че проблема на въпросният ми телефон е по сериозен и ще трябва да го пратят на ремон в София на ОМНИТЕЛ....Дадоха ми и една оборотна МОТОРОЛА....Това добре но вече сме средата на август и когато мина през магазина ми казват че телефона още не е готов.....И питам аз....Тези от магазина ли ме въртят че са го дали на ОМНИТЕЛ или от въпросният сервиз имат навика да държат телефоните по 1-2 месеца за ремонт.Моля ако някои има такива премеждия да ме посъветва какво да правя....Има ли начин да звънна в ОМНИТЕЛ и да ги питам какво става с ремонта и дали въобще се намира въпросният ми телефон при тях или да ходя в магазина и да ""....СТАВАМЕ НА КЪЛБЕТА".....
мОЛЯ ДАЙТЕ МИ АКЪЛ КАКВО ДА ПРАВЯ...НЕ СЪМ ЗА 350 ЛЕВА НО НЕ ОБИчАМ ДА МЕ ПРАВЯТ НА БУДАЛА
мОЛЯ ДАЙТЕ МИ АКЪЛ КАКВО ДА ПРАВЯ...НЕ СЪМ ЗА 350 ЛЕВА НО НЕ ОБИчАМ ДА МЕ ПРАВЯТ НА БУДАЛА
Re: Гати гаранцията,егати сервиза-епопеята на М75
кажи все пак от кой магазин си го взел.принципно има практика да се носи в офицялния вносител за ремонт ако не става.при мен се е случвало със самсунг.носиха го в К&К и после ми показаха документа от К&К като доказателство че наистина е бил там.
Магазина си е най-обикновен ....не е германос .....джефф или някои си там но,продава от доста време телефони...Преди 4 години от там си взех сименс МЕ45 и ме кара 4 години.....а сега 4 дена...хехе хе...Интересно ми е нормално ли е телефон да седи по 1-2 във сервиза?
уффффффффф.....сега като се замисля тези агенти от магазина могат да ме въртят че телефона е на сервиз ....докато свят светува...хе хе хе
По закон - 30 дни! След това имаш право да ти бъде сменен или да ти бъде върната сумата!
Ако продължава врътката - има комисия за защита на потребителите...доста адекватно реагират..а и самото споменаване на комисията вече респектира.
Надявам се имаш документ за покупката?
Ако продължава врътката - има комисия за защита на потребителите...доста адекватно реагират..а и самото споменаване на комисията вече респектира.
Надявам се имаш документ за покупката?
имам гаранция..която ми изглежда доста адекватна ...и касова бележка си поисках и хората ми дадоха но....за беда я изпрах с бермудите....това проблем ли е или става само с гаранционна карта...там е упоменат жида и имеи на телефона и т.н.
Omnitel е официалния сервиз на Сименс,влез в www.omnitel.bg там има телефони за връзка.За да ти дадат информация трябва да имаш IMEI-а на телефона.
През лятото е така-всяка година! Техниците им си ползват отпуските и дори дребни ремонти се бавят седмици. Предполагам има и забавяне на вноса на резервни части. Обади се, но ме съмнява да получиш нещо повече от извинение и молба да проявиш разбиране.
Ne si spomnyam dali beshe 30 dni po zakon ili poveche, no sam siguren che pri 3 vlizania v serviza za edno i sasht defect veche imash pravo da go smenish. Moje da si dovolen che pone sa ti dali oboroten telefon - shtoto na mene v GERMANOS ne mi dadoha - i to tochno predi da zamina za moreto. Taka che ostavam bez telefon i po-loshoto bez fotoaparat. Taka che ne se uchudvai na nishto- ako shte ne v EU da vlezeme, ami i shtat na America da stanem,kachestvoto na uslugite nikoga nyama da se promeni
Отивай ги бий!!!Аз преди имах 6600 с развален Блутут чип.Дадох я на ремонт и след 2 месеца и нещо и след това ония от сервиза ми прееба телефона и аз казах на един да ходи да ми вземи парите и че 100лева са за него и той ми плати телефона и дадох на ония 100лв...