Реална цена за мобилен разговор.

БМ
Регистриран: 29 дек 2005, 16:27

Re: Реална цена за мобилен разговор.

Мнение от БМ » 25 авг 2006, 23:16

Така като ги гледам тези цени мога да кажа само едно "Ех, мечтиииии..."
На фона на сегашните цени тези са направо ерест. Много са ниски тези цени. За нас потребителите е добре, но операторите няма да са съгласни ;) Ако можем да ги докараме до 20 ст разговори към всички оператори при такса 5 лв. ще е добре. А 1 ст. за МБ е малко ниска цена 10 ст може би е по-приемлива, но това на фона на сегашните 6 лв си е направо мираж. Мечтите са хубаво нещо, но не е зле да имат малко по-реалистична основа, че да има някаква вероятност да се сбъднат все пак :)

Nistel
Регистриран: 26 юли 2004, 01:14

Мнение от Nistel » 25 авг 2006, 23:20

Допреди година (тоест преди да стартира Вивател) ако някой беше пуснал подобна тема и беше написал сегашните цени мисля,че реакциите щяха да са подобни като сегашните :)

Та след една година нищо чудно нещо близко до това да има вече ..

Kevin_ss
Регистриран: 29 дек 2005, 00:08

Мнение от Kevin_ss » 26 авг 2006, 00:19

Да се надяваме скоро да имаме тези цени!!!

stan40
Регистриран: 02 дек 2005, 12:27

Мнение от stan40 » 26 авг 2006, 04:28

аз пък ще кажа безплатен обяд няма,за да говориш както си трябва и да използваш мобилен нет,сметката няма да падне под 40 кинта,в никакъв сличай,кадетио и да било по света

YourPhone
Регистриран: 24 авг 2006, 12:34

Мнение от YourPhone » 26 авг 2006, 10:33

Като ви са високи цените говорете си по БТК телефоните е хора! Защо си купувате мобилни телефони?
Много ми е чудно защо вскички си купуват телефони за по 700-800 лева и плачат, че нямали пари и им било много скъпо?
Всяко удоволствие се заплаща! В Израел може и да дават 1000 минути към всички оператори, но там нещата стоят различно... и в БГ ще дойде ден в които разговорите ще поевтинеят, но няма да станат FREE... все пак ползвате услуга и трябва да заплащате за нея. Колкото до изцепките по-горе, че в мобилните оператори работят некадърни хора не съм съгласен... навсякъде има черни овци, но неможеш по 1 или 2-ма човека да съдиш за всички останали. От скоро работа в един от мобилните оператори и нито съм влязал с връзки нито смятам, че съм некадърен, защото докато ме изберат трябваше много неща да докажа. Вярно, е че има и хора които не са за тая работа, но те не се задържат много. Ако има кадърни хора тук нека вместо да говорят, че няма да ги вземат на работа защото нямали връзки, да си стегнат малко парцалките и да кандидатстват за работа да видим после какво ще говорят...

На приказки всеки е силен...!

INick
Регистриран: 13 окт 2005, 03:57

Мнение от INick » 26 авг 2006, 10:41

Прав си Kevin_ss!
И аз така виждам нещата.
При такова положение бих им
правил сметки по 50-100 на месец,
но ще знам,че аз съм ги изговорил.
Дотогава 15 на 6-7 месеца.
Служебаната карта е "друга индия" разбира се :)
Да мрът всички,
нито Viva,ни cosmote ни монопола си заслувават.
да си продължават както досега и/или да правят
каквото си искат! :)
Нямам претенции нито за изчерпателност нито за
правдивост от последна инстанция.
Моето мнение си ми е самодостатъчно.
Лек ден на всички спонсори в този добър форум!
enjoy!
:)

P.S. И като няма безплатен обяд(което си е така),
да си ядът манджите дето сами си ги готвят в момента :)

Jul 72
Регистриран: 29 дек 2004, 11:53

Мнение от Jul 72 » 26 авг 2006, 11:05

Не исках изобщо да се включвам в дискусията, но понеже виждам, че се пишат наистина "невероятни" неща не се сдържах. Първо за израелеца. Приятел, не знам в кой Израел живееш, но моят най-добър приятел е евреин и живее в градче между Тел-Авив и Хайфа, и тази година му бях на гости на него и семейството му. Купи ми един предплатен пакет на ОРИНДЖ, който след два разговора с БГ отиде. Купих си след много търсене един ваучер, още е в мене и мога да го покажа. Платих цена от 80 шекела /5 към 1 е курса за лева/. На етикета пишеше 72 шекела и 5 подарък. Такава простотия не бях виждал. Какъв подарък бе!!!! Ако струваше 72 шекела и мидаваха 80 да, но да платя 80 и да ми дават 77 ?????????? За това дори в БГ щеше да се вдигне олелия. Ега ти лъжата. И това е ОРИНДЖ!!! И пак си сложих глобулската карта и си ползвах роуминга. И не ми хвали израелските оператори, щото в Йерусалим - на няколко десетки километри от Йордания ми дойде поздравителен SMS от Йорданските оператори. Сети се защо!!! Много просто - българската карта намира най-силната мрежа. Така, че за Израел по-спокойно. И изобщо препоръчвам на всички от опит да видят как навън и да го сравняват с БГ. Лично аз за 3 години съм посетил няколко държави и само в 1 имаше смисъл да се взема предплатена карта. За договорите не искам да говоря. Просто на всеки пожелавам да попътува и сам да се убеди.
А да! И виж цените на мобилните апарати, които се продават там и тези у нас. Моделите са от миналата година. Аз като се домъкнах с n70 я гледаха като изкопаеми. Ето и текста на SMS -
99160 - Welcome to Jordan: Dining in Aqaba: Red sea Grill (032034020), Patio Restaurant ================

MuscleTech
Регистриран: 12 юли 2006, 13:33

Мнение от MuscleTech » 26 авг 2006, 11:06

На кой му пука каква трябва да е реалната цена? Важното е в момента каква е и че си плащаме като попове,справедливо или не

Kevin_ss
Регистриран: 29 дек 2005, 00:08

Мнение от Kevin_ss » 26 авг 2006, 15:19

Чети по-добре! Не всичи там са некъдърни, а повечето! Не може в едно "форумче" да дават по-добри и разумни съвети относно мобилните комуникации, цени, телефони и прочие теми, а една "чавка" там да знае само Добър ден! и Благодаря, но нищо не може да направим по въпроса!
Извинявай, и поздрави колегите си.

W800
Регистриран: 30 дек 2005, 11:42

Мнение от W800 » 26 авг 2006, 22:27

julian ti si do6al tuk kato turist-az jiveq tuk-i dogovorite sa to4no takiva-tova 4e ti si nqma6 napredstava ozna4ava ni6to-ina4e ako si kupuva6 vau4eri shte ti oderat kojata no na dogovor ne pla6ta6 mnogo-i tozi model n70 go nqma tuk-nosqt telove kakvito si iskat-ei sega doide n90 i n80

Отговори