Вижте на какво е способен К750
Re: Вижте на какво е способен К750
Ти май нещо се ядосваш или на мен така ми се струва.
айде ако се срещнете, който изгуби битката, черпи форума с бира?
Аз с жени не се бия .. Хахахаа
a az deza ne biq - te sami se biqt kato me vidqt. a za tva jeni det ne bie6- pitah ..... kaza 4e laje6!!!!! XAXAXA
http://tre-pacho.hit.bg/ -xa xa XA XA XA
TI si bahti i posari4a- 6te te razreva samo ot 6amari...6te se 4upq da se hilq kato te gledam.
OOO i si ot Gabrovo...
Parvata banknota... 4esno razbi me..i s taq osanka kak ne te e otvql vqtyra...
TI si bahti i posari4a- 6te te razreva samo ot 6amari...6te se 4upq da se hilq kato te gledam.
OOO i si ot Gabrovo...
Parvata banknota... 4esno razbi me..i s taq osanka kak ne te e otvql vqtyra...
Ти българин ли си или ром?Ние в Габрово като пишем думата "4esno" слагаме едно "т" след "с"-то.Ех аман от простотия, ама не се притеснявай тя по хората ходи.Абе какъв ром жив циганин си.
Знаеш ли какво "МERJOE" ... майка ти и баща ти знаят ли, че ще ме разревеш с шамари.Би ли ми казал към колко часа ще стане това, че ми е много интересно.Повече не смятам да ти отговарям.Обичам да си пиша с интелигентни хора, но ти не попадаш в тази категория.Доста си елементарен както се вижда.И историята доста ти куца...
Хайде пътя, сака и за хляб ...
Знаеш ли какво "МERJOE" ... майка ти и баща ти знаят ли, че ще ме разревеш с шамари.Би ли ми казал към колко часа ще стане това, че ми е много интересно.Повече не смятам да ти отговарям.Обичам да си пиша с интелигентни хора, но ти не попадаш в тази категория.Доста си елементарен както се вижда.И историята доста ти куца...
Хайде пътя, сака и за хляб ...
xaxax - mai sega ti si iznerveniq! i aide da ne po4vame da se obijdame na roditeli... 6toto na6te neznaqt -ama va6te znaqt daje i fasul i le6ta "rygat"-(nal' si ot gabruu trebe da znae6 ko ozna4ava)
iskah da te vidq dali 6te se iznervi6-e uspqh-taka 4e kvoto po4ukalo takova se obadilo-4ESNO!!!
iskah da te vidq dali 6te se iznervi6-e uspqh-taka 4e kvoto po4ukalo takova se obadilo-4ESNO!!!
леле , вие и двамата сте НЕМА ТАКИВА!!!
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))