KUDE SPORED VAS E NAI-DOBRO OBSLUJVANETO...
KUDE SPORED VAS E NAI-DOBRO OBSLUJVANETO...
Kude spored vas, v koya veriga za GSM-i e nai-dobro obslujvaneto??? Spodelete vashiya opit... Blagodarya!!!
-
- Регистриран: 27 сеп 2004, 21:26
Re: KUDE SPORED VAS E NAI-DOBRO OBSLUJVANETO...
emi... moqt opit kato klient pokazva 2 be
-
- Регистриран: 28 мар 2005, 15:10
Много добри впечатления от JEFF! Хората там ми се сториха много точни, услужливи и разбрани, което обаче не мога да кажа за Handy... Телефона, който бе поправен в JEFF не беше гаранционен и въпреки това беше поправен доста качествено, като същевременно ми обясниха подробно каква точно е повредата и какво са свършили. От друга страна телефона в Handy беше гаранционен и чаках и ме размотаваха над месец и половина за някакъв джойстик на стойност 8лв! Накрая се изнервих и си купих сам въпросната част те разбира се почнаха да се оправдават... Дори казаха, че джойстика не бил за телефона (SE F500), ама те щели някак си да го изпилят и да го напаснат... Абе смешна работа накрая само го запоиха и това им беше цялата работа. Скъсаха ми нервите накратко, но като най-коректни признавам JEFF (за момента)
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
-
- Регистриран: 08 яну 2005, 20:10
-
- Регистриран: 26 авг 2004, 16:52
“МТЕЛ наш, който си ми в телефона! Да се свети името ти (но по-добре - маслото ти); да дойдат сметките ти (но по-добре да не дойдат); да бъде твоята воля – както на икономичен, така и на бизнес план; насъщните ни разговори дай днес и прости ни когато говорим в натоварената часова зона, както и ние ти прощаваме, когато ни спираш телефона; и не въведи нас в изкушение да станем абонати на ГЛОБУЛукавия; защото твое е Царството небесно, и парите, и политиците, и Слави вовеки. Амин!
ега ти и молитвата
ти ставаш за писател бре:)
ти ставаш за писател бре:)
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Аз мисля че на Марс е най доброто обслужване