M-Tel разширяват 3G покритието!
M-Tel разширяват 3G покритието!
Вече има 3G сигнал и във Пловдив. Аз съм абонат и ползвам активно мобилен интернет. Много ме зарадва 3G надписа на телефона днес. Има голяма разлика във скороста на достъп до e-mail и свалянето на различни файлове. Евала М-Тел! Лошото е, че за сега е само в половината град, в София как е?
Re: M-Tel разширяват 3G покритието!
edva li se polzva tva 3g tolkova masovo... s tiq ceni za 1 mb.... v belite darjavi tva e unikalno eftina usluga... tuka brat4e.... nai skupata
Когато иде реч за бизнес най-важното е да се избива! А истината е че мобилен и-нет си трябва и добре че е М-Тел че иначе "цял ден в офиса" клиенти не докарва!!!!
-
- Регистриран: 10 мар 2006, 19:28
Ами крайно време беше да изградят UMTS мрежа и във втория по големина град в България.
След черноморието беше време да, дано скоро направят да има национално покритие.
когато цената стане като в Чехия - 40 лв на месец неограничен Интернет, тогава ще има повече смисъл от това 3Г, дотук съм го ползвал един-единствен път, колкото да пробвам видеоразговор...
на всичкото отгоре когато съм включил телефона на дуален режим, чат пат ако някой ме търси, му дава, че няма връзка до този номер, така че си държа телефона на обикновен ГСМ режим...
на всичкото отгоре когато съм включил телефона на дуален режим, чат пат ако някой ме търси, му дава, че няма връзка до този номер, така че си държа телефона на обикновен ГСМ режим...
И на мен ми се случвало, и ме търсят на другия телефон ако го знаят. Но става само ако сигнала на 3Gто е по - слаб.
браво на мтел :)
В София мисля, че доста са го подобрили от пролетта насам(от тогава ползвам 3G мрежа),на открито - 7от7черти, на закрито 4-5.
В метрото няма все още, ама то чак пък толкова да не издребняваме :-)
В коя част на Пловдив няма - около сточна гара и McDrive предполагам, че има?
В метрото няма все още, ама то чак пък толкова да не издребняваме :-)
В коя част на Пловдив няма - около сточна гара и McDrive предполагам, че има?
A ot kade se prefkliucva na obiknoven rezim ce i as sam na 3G i imam problem s signala na zakrito.