SE k750i-Голямо разочарование!
Re: SE k750i-Голямо разочарование!
NIKOGA POVECHE PRODUKTI OT TAZI FIRMA !!!!!!!!!!
Uslovieto za golqmata pamet e poveche ot zadaljitelno :))
За Smartmovie-то просто слагаш филма и субтитрите в конвертора и тва е.
Нещо друго,телефона вече гоподарих,днеска ми се обади мадамата че не можела да го настрои да снима клип над 9 сек.Няма бг меню,моля кажете как да го настроя.
Благодаря.
Нещо друго,телефона вече гоподарих,днеска ми се обади мадамата че не можела да го настрои да снима клип над 9 сек.Няма бг меню,моля кажете как да го настроя.
Благодаря.
Като превключиш да записва видео щракаш Settings > Shoot mode > High quality video и така ще записва докато му свърши паметта .
БГ меню се слага в сервиз .
БГ меню се слага в сервиз .
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
За клиповете когати си в камерата нагласяш в режим видео, после давав настройки режим на снимане и избираш висококачествено снимане
Камазе, ние говорим за GSM, а не за смартове. НО все пак кажи като конвертираш със smartmovie субтитрите "набиват" ли се в картината или пак си остават 2 отделни файла?
За снимането на видео над 9 сек. може да отидеш в сервиз и за 5 лв. да ти сложат тази програма, ако не можеш сам да си я инсталираш.
За снимането на видео над 9 сек. може да отидеш в сервиз и за 5 лв. да ти сложат тази програма, ако не можеш сам да си я инсталираш.
може да са отделни файлове, може и да бъдат пъхнати в avi контейнера и после да се изключват по желание.
Значи не се вграждат в картината (за суб.)? Интересно ми е тогава как излизат суб. на MP4 файл и то на обикновен ГСМ.
при обикновен се вграждат, аз говоря за smart movie...