"Мобилтел" обжалва решението за преносимост на номерата

KID_ROCK
Регистриран: 01 дек 2004, 18:44

Re:

Мнение от KID_ROCK » 23 сеп 2006, 10:23

e dobre to e super iako kato go poglednesh ot tvoia strana ... hodish si kudeto si iskash i vse s tvoia nomer ama kakvo drugarcheto ti koeto niama mnogo pari i si e vzelo mobilno telefonche sus mnogo bezplatni minutki i mnogo evtini razgovori v mrejata na suotvetnia operatori spetzialno kum tebe shtoto mu se padash v grupata na chesto govoreshtite izvednuj razbere (po smetkata v kraia na mesetza) che ti si veche kum druga mreja i za vseki razgovor ot po 10min ima da plashta zdravo ..... otdelno ot tova vupreki vscihki svinshtini bih si stoial kum M-Tel za sega shthoto imat nai hubavata mreja ... kum VIVATEL ot 10 obajdania edno da me svurje GLOBUL-tzite mrejata im e tuka ima tuka nema v momenta v koito izleznesh ot sofia i mrejata izchezva kato stignesh neshto po goliamo i pak se poiaviava i v kraina smetka kvo stava otivash do edi koi si grad v provintziata i veche si bez bateria ot tova postoianno izchezvane kato v sushtoto vreme sa ti se preebali edin milion vajni razgovori samo shtoto v momenta niama dostatuchno signal za da govorish taka che da se chuvate s otsreshnata strana...

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Re:

Мнение от vladovn » 23 сеп 2006, 16:11

ами щом с другарчето говориш толкова, то все ще разбереш че е на друг оператор.

hasta_la_vista
Регистриран: 26 авг 2004, 16:52

Re:

Мнение от hasta_la_vista » 23 сеп 2006, 17:43

Мрежата ще дава звуков сигнал за да знаеш какъв номер набираш!
Няма ние да измислим топлата вода!
Хората по света отдавна са го измислили!
;)

Kevin_ss
Регистриран: 29 дек 2005, 00:08

Re:

Мнение от Kevin_ss » 23 сеп 2006, 19:48

Това което написа е крайно невярно за мрежата на Вивател.
От 10 опита, един път те свързва ....не ставай смешен!!!
По скоро си провери телефона дали нещо не е повреден.
Аз имам предплатени карти и на 3 те оператора...мога да те уверя, че с Вивател не съм имал проблем...абсолютно винаги ме е свързвало от първия път. Напротив имам проблем с М-тел-ската Прима...свързва ме от 2 или 3 път....не знам какво са пипали по мрежата, но е много зле.
За Б-кънекта, найстина е на ниво...отлично се чувам с много хора и без проблем работи, макар Globul да не ми е на сърце

Nistel
Регистриран: 26 юли 2004, 01:14

Re:

Мнение от Nistel » 24 сеп 2006, 10:49

Аз отскоро пак сключих договор с МТел и я карам на 2-я телефон.На първия съм с БА1 на Вивател.Разлика в качеството на разговора не намирам,но има едно нещо в което има голяма разлика.Времето от набиране на номера до свързване.При МТел е два пъти по-голямо ..

KID_ROCK
Регистриран: 01 дек 2004, 18:44

Re:

Мнение от KID_ROCK » 24 сеп 2006, 15:24

Iavno prosto si na miasto kudeto ima mnogo M-Tel-tzi i pochti nikoi na vivatel i Globul a inache telefona si mi e nomer edno K750i predi tova sum bil i s Nokia 3660, Siemens C35i, Sony J7 , Alcatel OT512 , Ericsson T39i , Ericsson T65 , LG U8120 , Motorola V220 , Motorola C115 i oshte niakolko koito ne moga da se setia kakvi tochno biaha i e vse taia i moga da ti kaja che si e vse taia...

ANGERF1S7
Регистриран: 18 юли 2006, 20:17

Re:

Мнение от ANGERF1S7 » 24 сеп 2006, 17:34

е добре де може да ви се стори смешно но не съм навътре в нещата ПЛС някои да ми обясни каква е тая преносимост на номерата "преносимост" ??? плс обяснете

Отговори