Как можете да гледате филм със субтитри на обикновен GSM: Възможно е!
Re: Как можете да гледате филм със субтитри на обикновен GSM: Възможно
ot kyde moga da izteglq bezplatno tazi programa za konvertirane
ps.pro4etoh i na centr mnenieto i vidqh linkovete.
ps.pro4etoh i na centr mnenieto i vidqh linkovete.
Mного ме запали тази идея, но се сблъсках със следния проблем.След като лепнах субтитрите бяха на български не можех да ги разчета само ироглифи.
Дай повече инфо! Къде не се четат субтитрите-на телефона или на компютъра? Пробвай тогава с друг филм или пък си изтегли суб. за филма който искаш да гледаш от дръго FTP или от www.subs.unascs.bg
Дам...и при мене се получи този проблем.Сичко е ок, но субтитрите са на маймуница на самия компютър=> и на телефона.Как да го оправя
-
- Регистриран: 25 апр 2005, 08:55
Абе хора, не искам да се заяждам, но след като сме във форума, предполагам че повечето имаме компютри, та в този смисъл, гледането на филм на екранчето на GSM не е ли някаква форма на мазохизъм. Обикновено ако някой има по-малък монитор ползва TV out за да си гледа спокойно филмите на телевизора, за по-добър звук се ползва някоя стерео уредба (по възможност по яка), тогава какъв е смисалът да се взираме в дребния дисплей на телефона, че и субтитри да четем...
Перфектно бачка всичко.
Пратих тиобещания майл.
Незнам - пробвай пак. При мене всичко е ок още от първия път. Правиш ли всичко както съм го описал? титрите трябва да си ти във формат .sub
...значи няма проблем да се правят филми...смисъла :) е да се разходиш до нейде и да си попътуваш с някакво забавление в повече :).Ако има питания пишете...