GERMANOS са МЕНТАЦИ ! ! !
-
- Регистриран: 27 сеп 2004, 21:26
Re: GERMANOS са МЕНТАЦИ ! ! !
Uuuuuuu на Германос... само магазините дето им са ласкави
Sas ohite si sav vijdal v magazin na germanos kak edna jena idva da si vzeme telefona ot popravka (nokia nqkakva) i toia zad gisheto i kaza da izchaka.Sled malko idva otvarq chekmeje vatre palno sas telefoni za popravka se tarkalqt edin varhu drug bateriq na levo kapaci na desno izobshto golemi goveda sa
-
- Регистриран: 22 фев 2006, 08:53
телефоните може да са им китайски,но примерно моят панасоник-фотоапарат е от там и е от япония.
РАдвам се,че не съм имал засега проблемис него та да се "възползвам" от сервиза им.
РАдвам се,че не съм имал засега проблемис него та да се "възползвам" от сервиза им.
Сас моя телефон стана така :
Отивам аз в магазина на 7.9.2006 и казвам така "Бутон 1 се задържа продължително" и ми написа гаранционна листа.Казаха че на другия ден ще го изпратат на София понеже аз съм от провинциата.Оставих им моя номер на гсм-а и казаха като телефона пристигне ще ми се обадат ...... чакам 1 седмица и си викам да ида да вида какво е станало отивам и ми казват че не е пристигнал и после ходя през 1-2 дена да настоявам и почнаха да звънят до сервиза им в София и в един момент ми казват че телефона е в ALPHA COPY(NOKIA) да му сменят клавиатурата или нещо подобно .После отивам след 3-4 дена и пак се обаждат до сервиза и ми казват че ще ми дадат нов апарат , защото този неможе да се оправи (тва миналата седмица към 7.10.2006) и в събота (14.10.2006) сутринта ми звани кръпела у 10 и нещо .... и ми казват че телефона е пристигнал ... и аз тъкмо сам се искефил и отивам да го взема с кеф и отивам в ГЕРМАНОС и те ми казват телфона ви не е оправен защото е полян с вода и незнам сти ми кфо ..... и аз го зех кфо да права нито гаранции нито нищо не ми върнаха .Отивам при един познат където се занимава с ПС-та и пръсна платката (те дори ми го върнаха разглобен) защото беше клеясал бутон 1 .И сега сичко си ми работи поне за сега
Отивам аз в магазина на 7.9.2006 и казвам така "Бутон 1 се задържа продължително" и ми написа гаранционна листа.Казаха че на другия ден ще го изпратат на София понеже аз съм от провинциата.Оставих им моя номер на гсм-а и казаха като телефона пристигне ще ми се обадат ...... чакам 1 седмица и си викам да ида да вида какво е станало отивам и ми казват че не е пристигнал и после ходя през 1-2 дена да настоявам и почнаха да звънят до сервиза им в София и в един момент ми казват че телефона е в ALPHA COPY(NOKIA) да му сменят клавиатурата или нещо подобно .После отивам след 3-4 дена и пак се обаждат до сервиза и ми казват че ще ми дадат нов апарат , защото този неможе да се оправи (тва миналата седмица към 7.10.2006) и в събота (14.10.2006) сутринта ми звани кръпела у 10 и нещо .... и ми казват че телефона е пристигнал ... и аз тъкмо сам се искефил и отивам да го взема с кеф и отивам в ГЕРМАНОС и те ми казват телфона ви не е оправен защото е полян с вода и незнам сти ми кфо ..... и аз го зех кфо да права нито гаранции нито нищо не ми върнаха .Отивам при един познат където се занимава с ПС-та и пръсна платката (те дори ми го върнаха разглобен) защото беше клеясал бутон 1 .И сега сичко си ми работи поне за сега
-
- Регистриран: 18 апр 2006, 20:34
Neshto nqma logika tuka.Ako naistina beha tolkova zle,zashto sa nai-silni na pazara?I to bez da predlagat dogovori kam M-tel.Rabotil sam 2dena v Germanos Burgas i vidqh samo hubavi neshta.Moje bi ne sam popadal na takav moment,ne znaq.Smqtah da si vzema 6233 ot tam,no mai me razkoleba.
и на мен не ми харесват Германос има доста хора които се оплакват от тях , а и цените им са високи
Само за информация:за Нокиа 6233, по-добре си вземи 6234 почти същия е но е за Водафон в Мтел е 499 без договор и 439 със,а в Германос май е по-скъп
Много ясно, абсолютно цялият им персонал е некадърен с Много ама много малки изключения, одавна не пазарувам нищо от там освен батерии и то не за телефона обикновени...;)
Така, значи преди месец купих от Германос за служебен телефон батерия с идеята че искам да е свястна батерия - нали уж Германос. Батерията след само месец интензивно ползване почна да кара по 1 ден. Оригиналната батерия изкара около 16 месеца преди да се скапе до това ниво. Батерията не беше оригинална защото оригинални нямаха - но факта че продават некачествени батерии за мен е повече от достатъчен.
a ti siguren li si 4e ne si go mokril