E60 vs N70 - спешно
E60 vs N70 - спешно
Кой от двата предпочитате и защо,много спешно ми трябват мнения.
Re: E60 vs N70 - спешно
e60-wi-fi,po dobyr dizain,po nov!!!
N70
камера и видео
а иначе това WIFI е пълна глупост
и не забравяй от понеделника с VIDAFON LIVE
ще можеш телевизия да гледаш
а и като дизаин е много добър N70 аз съм с него вече 6 месеца и сам много доволен
все пак за какво ти е смарт телефон без камера?
камера и видео
а иначе това WIFI е пълна глупост
и не забравяй от понеделника с VIDAFON LIVE
ще можеш телевизия да гледаш
а и като дизаин е много добър N70 аз съм с него вече 6 месеца и сам много доволен
все пак за какво ти е смарт телефон без камера?
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
зависи за какво ти трябва най-много
ако не те интересува камера по-добре е Е60
ако не те интересува камера по-добре е Е60
Ама много сте ми интересни нали именно борбата за по добра камера е сега между различните фирми за телефони.
Как да не ти трябва камера телефона
сега е ерата на камерите
Как да не ти трябва камера телефона
сега е ерата на камерите
Сега е ерата на преноса на данни (информация), т.е. на информационните технологии. Това го знаем. Колкото и мегапиксели да ми сложат в един телефон, той няма да стане фотоапарат, а ще си остане телефон.
Ако човек иска добри снимки, ще трябва да си послужи с фотоапарат.
Не съм съгласен също, че WiFi-to е глупост. Ползвам го с лаптопа, защо да не си чекна мейла и в събота/неделя докато се разхождам с приятели без това да ми струва 2-3 лева. В извънработно време никой не носи ПЦ-то със себе си все пак:)
Предполагам много от вас знаят за Fring. Аз го имам инсталиран - тествах го и си работи екстра. За теста се прежалих през 3Г, но ако съм в обхвата на WiFi ще ми е безплатно - хем се свързваш с човека отсреща, хем не плащаш минути разговор или трафик.
Аз тук не виждам дилема между двата апарата. Идентични характеристики, разликата е в камерата, която на много места е била критикувана като възможности. Другата разлика е очевидна - КЛАВИАТУРАТА, което е въпрос на навик и нагласа за ползване. Ако човека ще чати в ICQ и е готов да плаща трафика, да взима Е 70.
Иначе Е60 е перфектен и функционален телефон каквито вече не правят, т.е. без изгъзици.
Ако човек иска добри снимки, ще трябва да си послужи с фотоапарат.
Не съм съгласен също, че WiFi-to е глупост. Ползвам го с лаптопа, защо да не си чекна мейла и в събота/неделя докато се разхождам с приятели без това да ми струва 2-3 лева. В извънработно време никой не носи ПЦ-то със себе си все пак:)
Предполагам много от вас знаят за Fring. Аз го имам инсталиран - тествах го и си работи екстра. За теста се прежалих през 3Г, но ако съм в обхвата на WiFi ще ми е безплатно - хем се свързваш с човека отсреща, хем не плащаш минути разговор или трафик.
Аз тук не виждам дилема между двата апарата. Идентични характеристики, разликата е в камерата, която на много места е била критикувана като възможности. Другата разлика е очевидна - КЛАВИАТУРАТА, което е въпрос на навик и нагласа за ползване. Ако човека ще чати в ICQ и е готов да плаща трафика, да взима Е 70.
Иначе Е60 е перфектен и функционален телефон каквито вече не правят, т.е. без изгъзици.
Защото имам N70 и мисля да го сменя за Е60 на бартер.
Ами зависи какво очакваш да получиш и какво ще ползваш.
Вече си им направил сравнение в сайта, така че няма какво да те съветваме тук!
Вече си им направил сравнение в сайта, така че няма какво да те съветваме тук!
N70:)ILI O6TE PO-DOBRE QTEK:)!!!!!!!!!!!
Щом искаш телефон без камера 2 MP
вземай телефона но този който ти го вземе ще е на далавера:)
вземай телефона но този който ти го вземе ще е на далавера:)