Значи взех една карта 128-ца преди 3 дена без да я пробвам ей така и без тва ставаше на въпрос за някви 12 лв ;) и днеска си взех Нокия 6230и слагам я и ми търси няква парола.. научквах няколко пъти и неще.
Звъння на човека, той вдигна и казва ,че при него не е имала никаква парола.Казва,че можеби са заключени данните дето са му били в картата,да поразпитам и ако никой не ми каже,тогава да се видиме с него...абе дълга история за нещо малко :)
И все пак някой има ли идея дали мога да си я махна тая паролка?
Става на въпрос за 128MB MMC TransCend.
Проблем с ММС ???
- Чо :)
- Регистриран: 05 фев 2004, 11:49
- Контакти:
Re: Проблем с ММС ???
MMC може да има парола.
С какъв телефон я е ползвал този, който ти я продаде?
Принципно smartphone има опция за слагане.
Също и някои card reader-и може да я махат.
С какъв телефон я е ползвал този, който ти я продаде?
Принципно smartphone има опция за слагане.
Също и някои card reader-и може да я махат.
Усмихни се... Животът е Хубав
Samsung S22 Ultra 5G, S21 Ultra 5G, Note 20 Ultra 5G, Note 10+, Note 9, Note 8, Note 5, Note 3, Nokia 808, N8, 5800, N95, 6600, 6510, 5510
Samsung S22 Ultra 5G, S21 Ultra 5G, Note 20 Ultra 5G, Note 10+, Note 9, Note 8, Note 5, Note 3, Nokia 808, N8, 5800, N95, 6600, 6510, 5510
ем с нокия 6230и казва че я е ползвал ;) дефакто нищо не стаа от тая карта така ли
има програма за махане потарси поже4е
значи картата си е наред.Човека си е сложил парола на картата и/или име/има опция на 6230 за това/форматирай картата с програмка-това е...
Ми не е 12345 ,
хмм и каква програма ми трябва ?? Светнете ме малко,че пъкел не разбирам ;) как да си я оправя ако въобще има начин
хмм и каква програма ми трябва ?? Светнете ме малко,че пъкел не разбирам ;) как да си я оправя ако въобще има начин
Ее никой ли няма да ми каже ? Каква е програмката с която да махна тъпия код
http://gsm.metincom.net/download.php?view.602 това е линк за една програмка която открива кода на ММЦ карта