въпросче относно Вивател (леко съм разочарован)
въпросче относно Вивател (леко съм разочарован)
Купих си пакет интернет+ карта Вивател от промоцията за 28 лева такса на месец. Освен, че поради тяхна грешка и поради неквалифицирано обслужване на служителите им Нет-а бе активиран с 5 дни закъснение, днес установих следното:
на тарифен план Нон стоп съм, с 50 безплатни мин. месечно към БТК и Вива, обадих се след проведени разговори за да проверя колко от безплатните си минути съм изразходил. Първите два пъти ми казаха, че няма проблем- еди колко си ! Днес звъня пак и едно момиченце ми заявява , че подобна информация НЕ може да бъде предоставена на потребителите !!?! Е що за идиотщина е това? Някой има ли наблюдение по въпроса ???
на тарифен план Нон стоп съм, с 50 безплатни мин. месечно към БТК и Вива, обадих се след проведени разговори за да проверя колко от безплатните си минути съм изразходил. Първите два пъти ми казаха, че няма проблем- еди колко си ! Днес звъня пак и едно момиченце ми заявява , че подобна информация НЕ може да бъде предоставена на потребителите !!?! Е що за идиотщина е това? Някой има ли наблюдение по въпроса ???
Re: въпросче относно Вивател (леко съм разочарован)
palish se za gluposti te vsichki operatori si protivorechat ima i mnogo maloumni na men sa mi zatvarqli telefona sled kato ne moje da mi otgovori na vaprosa za tova zvanq po 3-4 pyti i postigam tova za koeto sam zvannal vechno ima protivorechia :)
-
- Регистриран: 26 авг 2004, 16:52
Ще може ли малко по-леко с обръщенията!?!
Сега ще ти обясня какъв аджеба е проблема!
На този етап нямам как да се прави справка за безплатните минути пез текущият месец!Просто системата не го позволява!Единствено може да ти се направи проверка за общо изходящши разговори!Тъй като първите дни си нямал разговори към други мрежи и за това са ти направили справка!
Аз за интернета спокойно за тези дни забавяне ще ти се върнат 2лв във фактурата!
Сега ще ти обясня какъв аджеба е проблема!
На този етап нямам как да се прави справка за безплатните минути пез текущият месец!Просто системата не го позволява!Единствено може да ти се направи проверка за общо изходящши разговори!Тъй като първите дни си нямал разговори към други мрежи и за това са ти направили справка!
Аз за интернета спокойно за тези дни забавяне ще ти се върнат 2лв във фактурата!
Еми Мтел нямат проблем с това да ти проверят оставаштото време което имаш като отстъпка крайно време е и Вивател да се раздвижат в тази посока не мислиш ли?
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
-
А знаеш ли колко години мтел не можеха и от кога го въведоха???
Смяташ ли,че колегата има право да нарича операторите некфалифицирани при положение,че това не зависи от тях?Мога да ти кажа,че вивател точно по това отношение е много по-напред от мтел и глобул!Звънни намтел после на глобул и накрая на вивател и кажи кое обслужване най-много ти е харесало!!!
И последно-мислиш ли,че за 1г може да има перфектен обхват,3Г и всички екстри???
Покажи ми кой оператор в света го е постигнал???????
Смяташ ли,че колегата има право да нарича операторите некфалифицирани при положение,че това не зависи от тях?Мога да ти кажа,че вивател точно по това отношение е много по-напред от мтел и глобул!Звънни намтел после на глобул и накрая на вивател и кажи кое обслужване най-много ти е харесало!!!
И последно-мислиш ли,че за 1г може да има перфектен обхват,3Г и всички екстри???
Покажи ми кой оператор в света го е постигнал???????
ЗА обслужването съм сагласен че на ВИВАТЕЛ
е най доброто ,
но е хубаво по бързо да направите
нещата на ниво,
браво за новите ви планове именно защото Вивател е двигателят на конкуренцията
на мобилните услуги в БЪЛГАРИЯ.
БРАВО НА ВИВАТЕЛ
е най доброто ,
но е хубаво по бързо да направите
нещата на ниво,
браво за новите ви планове именно защото Вивател е двигателят на конкуренцията
на мобилните услуги в БЪЛГАРИЯ.
БРАВО НА ВИВАТЕЛ
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
Тоест си чакал 15 дни за да ти пуснат интернета ли ? Понеже максималния оказан срок за пускане е 10 дни ..
-
Срока за вкл. е 48ч след вкл. на договора!
И както ти казах във фактурата ще имаш върнати 2лв заради забавянето!
И както ти казах във фактурата ще имаш върнати 2лв заради забавянето!
Izvinqvam se ako sum te obidil, qvno si slujitel v Vivatel... ne mi e za dvata leva, no Vivatel ne samo ne mi prispadnaha tqh, kakto pishe v dogovora, no i na4isliha 80 stotinki za vremeto, prez koeto e polzvana Vivatelskata karta predi aktiviraneto na interneta.... ili, obqsneno na praktika- sklu4vam dogovora na 12-ti, na teoriq aktivirat NET-a na 15-ti (na praktika- na 18-ti) , za perioda 12-ti 15-ti ,kogato sum polzval kartata, mi na4islqvat dopulnitelna taksa 80stotinki za neq.
Ne mi e za tezi drebni sumi, no imenno te pravqt losho vpe4atlenie
A i do momenta ne sum provejdal drugi razgovori osven v mrejata na BTK- VIVATEL, tui 4e spored teb e redno da mi kajat vremetraeneto na izhodqshtite, nali ?
Ne mi e za tezi drebni sumi, no imenno te pravqt losho vpe4atlenie
A i do momenta ne sum provejdal drugi razgovori osven v mrejata na BTK- VIVATEL, tui 4e spored teb e redno da mi kajat vremetraeneto na izhodqshtite, nali ?